Valerian és az ezer bolygó városa (2017)

Valerian and the City of a Thousand Planets

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Valerian (Dane DeHaan) és Laureline (Cara Delevingne) a kormány különleges ügynökei, akiket az univerzum rendfenntartásával bíztak meg. Valerian azonban többet remél egy egyszerű szakmai kapcsolatnál, ezért szünet nélkül ostromolja partnerét, Laureline-t, aki hagyományos értékrendje miatt, no meg ismerve Valerian kusza nőügyeit, folyamatosan visszautasítja.
Parancsnokuk (Clive Owen) útmutatása alapján következő küldetésük a lélegzetelállító intergalaktikus városba, Alphába vezet, amely egy folyamatosan növekvő metropolisz a világegyetem négy sarkából érkező ezernyi különleges fajjal. Az idők során az Alpha 17 milliós lakosa összekovácsolódott - egyesítették képességeiket és technológiájukat a fejlődés érdekében. Sajnos azonban az Alphán nem mindenkinek ugyanaz az érdeke, láthatatlan erők dolgoznak a háttérben, amelyek hatalmas veszélyt hozhatnak az emberiségre...

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Estream.to
   
   
  Openload.co
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

167
Ízlések és pofonok Nekem 10/10
166
1 x nézhetö - látványos film. köszy a lehetöséget !!
164
Huhh! Ebben oszt' volt minden, mint Győzike házában. Le sem tagadhatná ez a Lük Baszom, hogy ő rendezte. Csicsa-micsa, össze-vissza katyvasz, de valahogy az erős közepest mégis sikerült megütnie. Köszi a feltöltést!
163
Nem estem hanyatt tőle...
162
Lajtipajti szívemből szollott!
Ez a film egy nagy nulla!!!
159
Pontosan olyan, mint a többi. Látványos ugyan, de hazug igazmondásokkal teli, jellemtelen, karakter nélküli, ostoba, történetet kishúgom is le tudta volna írni, nincs világa, világnak formája, csak lények összevissza, tipikus jelenetek... áh... Miéééért kellett Rihanyát beletenni a filmbe? Miért???? Kiégetett... mind1... 4/10
158
Jó film,de láttam már jobbat is.10/8