Valerian és az ezer bolygó városa (2017)

Valerian and the City of a Thousand Planets

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Valerian (Dane DeHaan) és Laureline (Cara Delevingne) a kormány különleges ügynökei, akiket az univerzum rendfenntartásával bíztak meg. Valerian azonban többet remél egy egyszerű szakmai kapcsolatnál, ezért szünet nélkül ostromolja partnerét, Laureline-t, aki hagyományos értékrendje miatt, no meg ismerve Valerian kusza nőügyeit, folyamatosan visszautasítja.
Parancsnokuk (Clive Owen) útmutatása alapján következő küldetésük a lélegzetelállító intergalaktikus városba, Alphába vezet, amely egy folyamatosan növekvő metropolisz a világegyetem négy sarkából érkező ezernyi különleges fajjal. Az idők során az Alpha 17 milliós lakosa összekovácsolódott - egyesítették képességeiket és technológiájukat a fejlődés érdekében. Sajnos azonban az Alphán nem mindenkinek ugyanaz az érdeke, láthatatlan erők dolgoznak a háttérben, amelyek hatalmas veszélyt hozhatnak az emberiségre...

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Estream.to
  Mozis hang! 
   
  Openload.co
  Mozis hang! 
   
  Flashx.tv
  Mozis hang! 
   
  Vidto.me
  Mozis hang! 
   
  Vidoza.net
  Mozis hang! 
   
  Indavideo
  Mozis hang! 
   
  Vidlox.tv
  Mozis hang! 
   
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

141
nekem nagyon tetszett a látvány a történet a színészek eszméletlen hogy mire képes ez az ember köszönöm hogy megnézhettem 10/10 és egy nagy puszi a mesternek)
140
@Sajlalajla van már jó képminőségű, eredeti hangal levő változata, csak magyar felirat nincs rá, kínaijapán kriszkrasz felirat van ráégetve.

https://videa.hu/videok/film-animacio/valerian-es-az-ezer-bolygo-AASABDmwuqUjAWWA

ha tudsz hozzá magyar feliratot azt én is megköszönném. nagyon érdekelne a film
139
Nagyon szeretem Besson munkásságát, de ez sajnos kaksi lett.
138
Limonádé hülyeségekkel.
10/6
lehetett volna 10/10 is, de limonádé.
137
Jóóóó 10/10 Luc Besson megint oda tette magát. Hatalmas egy film. Látvány, story, rendezés, operatöri munka, színészi munka stb 10 pont.
136
Eszméletlen jó film volt rég láttam már ilyen jó filmet! komolyan mondom... arról nem is beszélve hogy ritkán tudok végig nézni egy filmet legyen az akármilyen jó de ez! mondjuk lehet azért mert a főszereplő csaj eszméletlenül jól néz ki ... a végén a zene is nagyon jó!

Erős 10/10!! Köszönöm a feltöltést, és a hibátlan minőséget!
135
Eredeti hanggal, dvd hangminőségben mikor lesz fent?
134
Nagyon szupi film, nézd meg ha jót akarsz!
133
Egyszer nézhető film. Ha az ember nem gondolkodik sokat a történéseken akkor elmegy...néha a cselekmény minden logikát nélkülöz. A látvány viszont nagyszerű!! Egyszer vagy fanoknak akár többször is...