Végjáték (2013)

Ender's Game

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A Földet már többször megpróbálta leigázni egy kimagasló technikai fejlettséggel rendelkező földönkívüli faj és nem kisebb a szándékuk, minthogy elpusztítsák az egész emberiséget. 70 évvel a kíméletlen háború után az emberek talán megtalálták szabadulásuk kulcsát Ender Wiggin (Asa Butterfield) személyében. A csendes, de annál különlegesebb képességekkel rendelkező fiút egy szigorúan védett, titkos űrbázisra küldik, ahol hozzá hasonló tehetséges fiatalokból álló katonai csapatot képeznek ki. A vezetőség terve, hogy a szüleiktől, testvéreiktől elszakított gyerekekből egy olyan sereget formáljanak, akiket az idegenek elleni végső támadás során bevethetnek.
Endert addig manipulálják, míg kegyetlen gyilkossá nem válik. Egy váratlan esemény rádöbbenti a fiút tettei következményeire és arra, hogy a körülötte zajló hatalmi játékban ő is csak egy eszköz. De a remény még nem veszett ki belőle: saját eszközeivel akarja megmentheti családját és a Föld lakóit a félelmetes idegen fajjal szemben. De vajon ez elég lesz a végső összecsapásra?

K96

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidlox.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidto.me
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

176
Hiányoltam egy-két szálat a könyvből, mely szerintem mondanivalóját tekintve kulcsfontosságú volt a történetben, melyen néha mintha csak átrohantak volna. Pl. Démoszthenész és Locke ténykedése a Földön, melyet a film meg sem említ. Kellett volna, bár a filmet tekintve értem, miért maradt el. Számomra fájdalom ugyan, de ennek ellenére nagyon szép történetet láthattam, és ami talán a legfontosabb, hogy előítéletek alapján ne cselekedjünk, kőkeményen kikönyököl a filmben.
175
Nagyon jó film. Remek volt.
174
Kedves Fortis! Sajnálom ,hogy nem tetszett a film, ízlések és pofonok. Nem igazán értetted a film lényegét. WhiteFox részben megértette valóban az ember természetét mutatja be! Az ember hajlamos kegyetlen pusztításra csupán félelem,hatalom,gazdagság miatt. Szerintem a film másik mondani valója ,hogy a fiatal gyerekek sokkal jobb stratégiai készséggel bírnak mint az idősebbek gyorsabbak hatékonyabbak és közöttük is meg mutatkozik számtalan jellem valaki agresszív vagy félénk vagy kiváló stratéga. Bemutatja másik oldalát is az embernek könyörületesség , gondoskodás , segítség nyújtás. Aki látta a film végét az érteni fogja aki még nem az nézze meg a filmet.
173
Nem azt mondom, hogy a legjobb film, de nem volt ez rossz! Köszönöm!
172
Kisgyerekeknek való film! 7/10THX
171
Szerintem egy kimondottan érdekes film volt, egyszersmind elgondolkodtató, megmutatja az ember valódi mivoltát, mire képes, és meddig képes elmenni bizonyos dolgokért, és hogy amit nem értünk vagy nem tudunk uralni azt inkább elpusztítjuk...
170
rettenetesen gagyi film...
169
Érdemes a könyveket is elolvasni!
168
Az tény hogy nem érte el a könyv( ek) szintjét, de a folytatása így is simán adott lenne. Én nagyon szívesen beülnék a 2. részére( holtak szószólójára ).
167
ennek inkább a vígjáték címet kellet volna adni