Vörös hajnal 1984

Red Dawn

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Valahol Coloradóban, egy kisvárosban a középiskolai történelemóra nyugalmát repülőgép-zúgás zavarja meg. Az ablakokhoz szaladó diákok azt látják, hogy ejtőernyős katonák százai ereszkednek alá. Amint földet érnek vadul tüzet nyitnak... Háború van. Az Amerika-elllenes erők szárazföldi inváziója megkezdődött. Mindenki tehetetlenül figyeli az eseményeket. Egy maroknyi fiatal azonban megpróbál ellenállni a hatalmas túlerőnek. A hegyekben gerilla csapatot szerveznek, hogy a megfelelő pillanatban lecsapjanak az agresszorra.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

6
Hát... a remake tekintetében ez 8/10, önmagában 6/10. Ha bárki a remake-t szeretné megnézni, inkább ezt nézze meg.
5
Változtatok a véleményemen: Annyira nem rossz
4
Na hát ez az a tipikus amerikai amerikai borzalom. Hulladék . És az a legborzasztóbb hogy ebből készült reboot Aki jót akar magának ezt NE nézze meg ( a reboot ot sem)
3
Nem rossz a film,egyszer meglehet nézni.10/5
2
Hat hogy is mondjam csak azert kap 10/4 et mert Swayze, Sheen, es C.Thomas is szerepel benne.Elegy viccesek a parbeszedek meg ha 1984-ben rendeztek akkor is.Az uj remake re leszek kivancsi mennyivel jobb vagy roszabb.