Vörös veréb (2018)

Red Sparrow

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Dominika Jegorováról sok minden elmondható. Odaadó gyermek, aki bármi áron megvédi édesanyját. Prímabalerina, aki testileg és lelkileg is a végsőkig feszítette korlátait. Mestere a csábításnak és a manipulálásnak... Amikor a karrierje végét jelentő sérülést szenved, bizonytalan és sötét jövő dereng fel Dominika és anyja előtt. Így lesz a lányból könnyű préda a Veréb Iskola, egy titkos hírszerzési szolgálat számára, akik kivételes fiatalokat tanítanak arra, hogy testüket és elméjüket fegyverként használják. Kiállja a szadista kiképzést, és belőle válik a legveszedelmesebb Veréb, akit a program valaha produkált. Dominikának most össze kell egyeztetnie új énjét azzal, aki egykor volt; nemcsak saját, hanem minden kedves ismerősének élete veszélyben forog, köztük egy amerikai CIA-ügynöké, aki minduntalan győzködi: ő az egyetlen ember, akiben a lány megbízhat.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Estream.to
   
   
  Openload.co
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

69
Nem egy akció dús film az biztos, kell hozzá türelem. Ennek ellenére engem végig lekötött. Az egyetlen ami "zavart", hogy a budapesti részeknél a hátteret figyeltem. 7/10
68
Nemolyan rossz ez mint sokan lehuzzak. Van egy kommonista feelingje ugye egyertelmuen de nem rossz film.
67
szerintem nincsen senkinek sem ízlésficama, akinek tetszik, mert az utóbbi idők legjobb filmje. Egy teljesen új irányzatot teremt, mert majdnem triller, vagy horror néha, kicsit kémfilm, kicsit akció. Az tuti, hogy szeretni kell az akció-, kémfilm kategóriát hozzá. Az utóbbi évek legkomolyabb filmje. A kémek hídja volt még hasonló színvonalú korábban a kategóriában.
66
Itt mindenkinek ízlésficama van? Ez a film egy borzalmas dögunalom, gyakorlatilag egy szürke ötven árnyalata, csak titkos ügynökökkel. Senkinek nem ajánlom, az is érdekesebb, ahogy nő a fű.
65
teljesen elnyerte a tetszésem.
64
Nagyon jó film. Élveztem.
63
A film elejétől a végéig egyszerűen zseniális. Nekem nagyon tetszett!
62
Sziasztok!

Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!Kissé elfáradtam a végére. A kérdésem az, hogy az utolsó telefonhívás amibe nem szól bele senki, annak mi a jelentősége? Nem tudom megfejteni ezzel mit akarnak sugallni.61
Szuper film! 10/10
60
Ajánlom mindenkinek!