Z világháború (2013)

World War Z

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A Max Brooks World War Z: A zombi világháború története című könyve alapján készült akció-horror egy ENSZ alkalmazott küzdelmét mutatja be, amint versenyfutást folytat az idővel és a végzettel, hogy megállítsa a zombi fertőzés szétterjedését a világban.
K96

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Raptu.com
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidzi.tv
   
   
  Faststream.ws
   
   
  Kingvid.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

247
Tipikus zombis film, semmi extra,semmi újdonság, annyi a szerencséjük, hogy Brad Pitt feldobta nekik a filmet! Zombis filmeket pedig annyit nézel, amennyit akarsz, ahányszor akarod, újdonság nem nagyon van... de megnézzük...mert szeretjük a zombikat 7/10
246
Jó film volt, köszönöm!
245
Bővített full szinkronos változat van esetleg ?
244
Kicsit horrorosabb ra sötétebb re vették volna a hangulatot akkor 10 pontot adtam volna,most csak 7,4 pont ,nem rossz a film.
243
Oltva vagyok zombifilmek ellen de ez bejött..Ha nagyon akarok kukacoskodni akkor néha kissé idegesítettek a hosszúra nyújtott sikoltozós, kaotikus menekülő jelenetek, de a vége számomra kifejezetten ütős lett. Nem giccses, nyálas mégis hatásos. Összességében adnék egy 10/9,5- öt.
241
Revidiálom magam, az eddigi legjobb zombis film, négy év távlatából be kell lássam
240
Egyik nagy kedvenc! Nagyon sokszor láttam.
239
Mióta mondom, hogy kell egy olyan zombis film amiben a lelőtt zombik szó szerint hegyekben állnak? Régóta! Hetedjére is király!
238
biztos, hogy lesz. Amúgy a filmnek van rendezői változata is? Pl. a Budapesti csata ami állitolag 45 perces kb.