Zimmer Feri (1998)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Történetünk helyszíne egy balatoni üdülõ, amelyet Fikász Ferenc (Revicky Gábor) ötven éves vállalkozó, hatalmas adósságot a nyakába véve kibérel. Terve a következõ: õszre kifizeti az adósságát, és tetemes hasznot bezsebelve, a családja és személyes boldogulásának alapjait lerakja. Természetesnek veszi, hogy ezen cél eléréséhez minden eszközt alkalmaznia kell. Vagyis az a típus, aki számára a piac-gazdaság: erkölcsi fék nélkül gázolni a pénz irányába. A film elején a családhoz egy tizenkét éves gyerek csapódik. Õ Peti, akit elvált anyja a nyárra rábíz nõvérére, Fikásznéra. Peti a film hõse. Az õ szemén keresztül látjuk ezt a groteszk, a bevétel hajszolásába szó szerint belehülyülõ világot. A maga "tiszta", bár gyanakvásokkal teli szemszögébõl kísérjük végig Fikász Ferenc küzdelmét.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Vidup.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

6
Imádom! Az egyik legnagyobb magyar film!!!
5
ó de nagy kedvencem, de jó, hogy megtaláltam itt!
4
10/8
Nincs elég szó arra, hogy megköszönjem a filmek feltöltését!
KÖSZÖNÖM!

Kihagyhatatlan, klasszikus filmcsemege.
2
Nagyon szeretem ezt a filmet! Köszi a feltöltést! Jöhet a Csapd le csacsi!!!
1
Na, ez alapján az ismertető alapján ugyan senkinek se kerekedik kedve megnézni ezt a filmet - pedig kár lenne kihagyni! Rendkívül szórakoztató groteszk, Reviczky Gábor és Pogány Judit szinte fürdőznek a szerepükben. Teljes agymenés, baromi ötletesen fényképezve (és vágva), egy kicsit felgyorsítva és megszaggatva, hogy tökéletesen szürreális legyen. Személyes kedvencem, amikor a kolbászt hajkurásszak a konyhában. De a bárban kimért, különleges koktél se kutya - bár könnyen megeshet, hogy abból készült.
Mindenki nagyon élvezetesen hülye, Növényi Norberttől elkezdve a visszafelé beszélő titkos ügynökökig. Vagy épp Szarvas József, a kancsal focista szerepében. Ha totális eszementségre vágysz, ezt csak ajánlani tudom!