Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet (2016)

Rogue One: A Star Wars Story

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A galaxisban dúló háború alatt szokatlan hősök verődnek össze, hogy egy képtelennek tűnő küldetés keretében ellopják a Birodalom pusztító fegyvere, a Halálcsillag tervrajzait. A Star Wars-univerzum eme kulcsmomentuma hétköznapi embereket hoz össze, akik nem mindennapi tetteket hajtanak végre, s közben részeseivé válnak valaminek, ami messze túlmutat rajtuk

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Faststream.ws
   
   
  Vidzi.tv
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Kingvid.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Estream.to
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidzi.tv
   
   
  Faststream.ws
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

331
Indavideoban fentlesz? Nekem egyiket sem jatsza le.. :/
330
összes star wars jó ahogy ez is meg a 7 is meg mind, 10/8 pont
329
Kritkp Mondjuk igen ezen én is ki tudok borulni, hogy sok SW rajongónak ( vagy csak pusztán érdeklődőnek) az univerzuma = a fénykardal/ jedikkel!. Istenem nem belőlük áll a világ! Nem is érdekli őket a SW világa/univerzuma ( és ezt szó szerint értem), csak hogy továbbra is benne legyenek a sablonos elemek a hülye lézerkardal és jedi sith háborúval együtt. Rajtuk kívül is van ám élet.
328
Azoknak akiknek nem tetszett, vagy egyenesen ócsárolják milyen mentális problémáik vannak, azon kívül, hogy általános iskolások? Na jó csak viccelek, de komolyan... Nem volt benne elég fénykard párbaj? Elrontotta a filmet az, hogy Leia arcát 2 másodpercig animálva mutatták? (Persze Wilhuff Tarkin aki legalább 10 percet tölt számítógéppel rekreált arccal a vásznon nem zavarta) Felicity Jones rossz színész? Szeretettel ajánlom a Mindenség Elméletét. És a kedvencem: "Ez a film el van qrva (igaz csak az első negyven percet láttam)" Mégis ki nyilvánít úgy véleményt egy filmről, hogy 40 percet látott belőle. Egy Transformersnél még megérteném, de itt...
És ez csak az első 10 komment. Őszintén kíváncsi vagyok, hogy egy-egy filmfeltöltős oldalon miért mindig alaptalan és már-már nevetséges véleményeket kell olvasnunk még a kiváló filmekről is... Srácok menjetek és nézzétek a Rebelst, abban van lézerkard, kellően lebutított párbeszédek és sarkított karakterek (Abba bele se merek kezdeni, hogy Thrawnnal mit tettek.) Higgyétek el tetszeni fog, és én se fogok az ottani komment szekcióba járni fikázni a sorozatot.

PS: Kíváncsi vagyok kapok-e valamit ezért a kedvenc moderátoromtól
327
sziasztok letölteni hogy lehet fimeket laptopra
326
SW film soha nem hagyott ennyire hidegen,nem is értettem mit akar az a dizni ezzel a sztorival. SW filmeken nőttem fel,úgyhogy ez nagy szó nálam.
Erre az egyik legjobb SW filmet prezentálták,sőt,az utolsó 20-25 perc odaveri szerintem mindegyiket.Nem hibátlan,de a "klasszikus" részek se azok ugye.Se fénykard,se Égenjáró Lukács és mégis működik. Vader soha nem volt ekkora király és az ellenfelek kulisszái mögé se pillanthattunk be ennyire.Sokkal "életszagúbb" az egész,nem minden fekete vagy fehér.
Feladták a leckét a 8. résznek,ezt nehéz lesz megközelíteni is,látva az Ébredő erőt...
325
Az eredeti, (IV, V, VI.) részek után még egyik - másik rész még csak-csak tetszett, ezt viszont elég gyengécskének találtam. Köszönet a feltöltésért, viszont nálam max.: 10/5. Jóindulattal. Főleg az utolsó jelenet rontott az összképen! Én, az arcát semmiképpen nem mutattam volna!
324
7.rész nem tetszett de ez jó kis film lett 8/10
323
El nem tudom képzelni,hogy aki az eredeti (4,5,6) részeken nőtt fel annak az új részek is tetszenek.(talán elmegy kategória) Oké,ne éljünk a múltba,de ez gyengus.A sztori még elmegy,de a "szinészek" nullák.(ma sem tudom a nevüket,holnap meg pláne) Az igazi karakterek bődületesen hiányoznak,ami hitelessé tenné a filmet.Han Solora,Leilára,Lukra,Vaderre stb. 100 év múlva is emlékezni fognak,ezekre kb. két hétig.Azt mondják sokan,hogy hű de látványos.2017-ben ez ekkora show!?Szerintem nem.
322
Sokkal jobbb volt mint a Star wars 7 bár az is tetszett de nem volt annyira jo mint a Sithek bosszúja nekem az a favourite, Ez a zsivány egyes nagyon jo volt tele akcióval és a végén az a jelenet Darth vader-rel zseniális volt,kicsit harcolhatott volna a film ben többet de igy is meg felelt,látvány nagyon jó volt egész korrekt filmet kaptunk,nem volt benne jedi az a baj mert kellett volna bele fénykard párbaj ami nagyon látványos lehetett volna nekem ez a Star wars sok fénykard csata meg erő használás ez csak lövölde volt de igy is nagyon tetszett köszönöm a feltöltést 10/9