2036 Origin Unknown (2018)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Miután az első Marsra küldött misszió halálos balesettel végződött, egy irányító és egy mesterséges intelligencia nyomozásba kezd, amely során egy titokzatos tárgyat fedeznek fel a bolygó felszíne alatt, ez pedig örökre megváltoztathatja, amit a bolygóról eddig hittünk.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vev.io
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

25
Jobbra számítottam
10/5
24
Lehet gondolkodni rajta! Jó!
23
Nekem tetszett. Egy kicsit az első Úrödűsszeát juttatta eszembe.
22
Aki ezt az oldalt ajánlja, ami alább látható, azokat töröljék már ki a filmezz.eu oldalról, mint nem kívánatos, idegesítő elemeket.
21
Poczerobert 5-ös lottó számait nem tudod esetleg
20
Pukkadj meg osztodással szaporodó nickkü fizetős oldalt ajánlgató valaki !!! Ha olyan menő lenne az oldalad nem itt ajánlgatnád már régóta ezen az oldalon !! Biztos senki nem kiváncsi rá !! Amugy kedves ezen oldal üzemeltetői nem igaz, hogy nem lehetne ezt az emberkét örökre törölni erről az oldalról !!
18
Tisztelet, esetleg dvd minőségben megjelenik majd az oldalon???
16
Nem egy maradandó alkotàs! Nem hiszem hogy egy hónap múlva azon fogok gondolkozni hogy ez milyen jó film volt, de nem volt vele sok gond.. egyszer teljesen nèzhető 6/10..