A felszín alatt (2013)

Under the Skin

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A történet egy emberbőrben élő idegenről szól, aki utazásra indul Skócián keresztül. Részben road movie-ról van szó, ugyanakkor sci-fi is de azt is bemutatja, milyen lehet a világ egy idegen szemszögéből nézve.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Flashx.tv
   
   
  Estream.to
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vev.io
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

28
Éretlen vagyok az ilyen filmhez ,nem élveztem!
26
Az egyetlen pozitívumom hogy láttam meztelenül Scarlett-et
25
Nagy ritkán az ismert hollywoodi színészek is szerepet vállalnak egy-egy elvont művészfilmben. S. Johanssonnak nem volt nagy szakmai kihívás ez az alkotás, mert ugyanazt kellett csinálnia, mint a többiben: némán bambulni. Tehát csak azért kellett Ő ide, hogy nevével és testével el lehessen adni ezt a szürreális sci-fit.
A mozi leginkább David Lynch műveihez hasonlítható, vagyis nem érteni, hanem ˝érezni˝ kell. Kegyetlenül nyomasztó a hangulat és darkos a képi világ. Akad több olyan retinaingerlő vizuális effekt, amilyet a Mátrix óta nem láthattunk, és hozzá durván elvont zene társul.
Aki szereti a szürreálist, a trip-szerű filmélményeket, vagy csak kíváncsi Scarlettre meztelenül, az tehet vele egy próbát.
24
nem igazán tetszett. érdekes elgondolás, de azért eléggé szenvedtem, mire végignéztem kár érte.
22
Na,az kiverte a biztosítékot,mikor megtalálta a nunust! Egyébként dögunalom.
21
pocsék. túl elvont, és értelmetlen, nem vetíti a lényeget. Csomó lényegtelen, és kevés fontos információt tartalmaz. Nem ajánlom senkinek.