A szürke zóna (2001)

The Grey Zone

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Dr. Nyiszli Miklós, az auchwitzi koncentrációs tábor 12. Sonderkommando-jának orvosaként szemtanúja volt a táborban történteknek. A film az általa írt dokumentumregény felhasználásával készült, megtörtént események nyomán. Film a "szürke zónáról", egy zárt világról, ahonnan nem tért vissza senki. A 12. Sonderkommandó mindennapjainak rettenetes története egy magyar túlélő tapasztalatai alapján.


K96

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

7
A Duna-n ment magyar szinkronnal is egyszer az hol lehet?
6
Kedves Thorn!

Természetesen igazad van. Az áldozatok számának tekintetében valóban egyedülálló gaztett volt a holokauszt. Ez egyértelmű. Úgyhogy gyakorlatilag nincs köztünk véleményeltérés.
Ami az itteni kedvenc filmjeim listáját illeti, abból nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni velem kapcsolatban.
Az úgy túl egyszerű lenne...
A tippet köszönöm, amint tehetem megnézem. (Másfél órát bármilyen témában kibírok... )Bár mostanában már egyre kevesebb időt töltök az oldalon.
Örültem a szerencsének!
5
Kedves Thorn!

Nem értettelek félre..Az adott korban valóban megtörtént ez a gyalázat. Én a kommented ezen részére gondoltam ( "...hogy ne ismétlődhessen meg újfent hasonló..." ) Hiszen sajnos a közelmúltban és napjainkban is történtek és történnek hasonló galád tettek. Szóval valószínűleg hiú ábránd csupán, hogy ez a II. vh-s eset "egyszeri alkalom " volt. Én így értettem. A lényeget tekintve természetesen egyetértek veled.
4
egyet ertek, szerintem is jobb film mint a Saul fia.

viszont azt hiszem felreertettel Urbanaladar en azt irtam "gyozott" nem pedig, hogy letezik avagy sem az ostobasag es a gyulolet
3
Én is láttam már korábban. Bár ízlések és pofonok, de szerintem inkább ez, mint a Saul fia.(mármint a témán belül)
Thorn kommentjéhez kapcsolódva: sajnos a gyűlölet és az ostobaság nem szűnt meg a mai napig sem...és rossz hírem van: nem is fog
2
Régebben láttam. Szomorú film.
1
ez egy nehez dramai film, ami szerintem hatasosra sikerult, foleg a rendezo munkajanak koszonhetoen. a temaja megterhelo es talan par embernek ertelmetlennek tunik vegignezni a gyulolet es az ostobasag gyozelmet az emberiseg ezen tortenelmi szakaszaban, de nem az. latni kell, tudni kell, emlekezni kell, egyreszt hogy ne ismetlodhessen meg ujfent hasonlo, masreszt hogy tudjuk es ertekeljuk, nekunk ma "luxusproblemaink" vannak csupan...
Steve Buscemi es Harvey Keitel ezuttal sem okozott csalodast nekem. remek szinesznek tartom mindkettot. egyedul a parbeszedekre tudok negativumot mondani meghozza azt, hogy elofordul, hogy tul gyorsak es a nezonek keves ideje van elolvasni a feliratot, vagy felfogni es megerteni az angol beszedet... 2x kellett visszatekernem egy-egy jelenetet.
nem mondom, hogy jo szorakozast...