A Titán (2018)

The Titan

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A The Titan című sci-fi történetében egy katonacsalád részt vesz egy úttörő kísérletben, mely a genetikai kísérleteket ötvözi az űrkutatással.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vev.io
   
   
  Vidlox.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

20
Nagyon jó, hogy telenyomatod a fa...ságaiddal az oldalt, csak az a baj, hogy nem lehet elolvasni a véleményeket tőled! Kutyát sem érdekli a fo..s oldalad, de komolyan. Tököm már kivan tőled!

Kedves adminság! Nem lehetne lekorlátozni a kommenteket mondjuk 2 óra alatt csak 1 felhasználó 1x írhasson, vagy ip bannt adni neki? Nem tudjátok valahogyan korlátozni ezt a gyökeret? Nem hiszem, hogy benneteket nem bosszant!
19
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
18
kérem vissza azt az időt amig megnéztem
17
Ez a film egy nagy kérdőjel...Ha lesz folytatása akkor nem volt rosz a kezdés,de ha csak ennyi,akkor ez igy egy értelmetlen hülyeség...Szerintem ebből egy hosszú történet lesz! de ha nem akkor meg jól el kéne fenekelni a rendezőt!
16
lapozz tovább!!!
Ami [email protected], az is marad!

15
inkább az érzelmi hátteret, feszültséget mutatja be mintsem az űrutazást meg bolygó foglalást. Sam kicsit mintha unná a szerepet vagy csak a rendező kérte ezt, viszont akkor remekül hozta. a feleség viszont nagyot hoz és sikerül mindig fentartani azt a feszültséget ami előreviszi a filmet. Meglehet nézni, ajánlom . 9
14
Ez kb annyit er mint amit lehuzol a wc-n. Nagyon ritkan szolok hozza egy filmhez..megritkabban negativan. De ha van film ami SZAR akkor ez az.
13
Aki teheti ne nézze meg. Gyenge silány film. Felrúgnám a rendezőt gané egy film. Se eleje se vége kár volt meg néznem. 1 óra 37 percet kár volt az életemből erre a filmre áldozni. Citrom díjas.
12
annak ellenére hogy volt benne pénz a történet elég lapos lett a végére
11
Én a napokban láttad, de meg kell mondjam, hogy sokkal többet vártam ettől a filmtől! Tele van kidolgozatlan, gyakran érthetetlen részekkel és jelenetekkel. A látványvilága is lehetett volna gazdagabb.Egyszer nézős számomra.10/2