A végzet órája (2018)

The House with a Clock in Its Walls

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A 10 éves Lewis Barnavelt (Owen Vacarro), mikor a nagybátyjához, Jonathanhez (Jack Black) költözik nem is sejti, hogy egy mágiával, varázslókkal, boszorkányokkal teli izgalmas világba csöppen. Új otthona, az ódon kastély megannyi titkot rejt, köztük a ház falában egy folyton ketyegő különös órát. Amikor Lewis Hallowenkor véletlenül feltámasztja a holtakat, megkezdődik a versenyfutás az idővel. A bátor fiúnak varázsló bácsikájával, és a szomszédban lakó belevaló boszorkánnyal, Florence-szel (Cate Blanchett) karöltve meg kell találnia az órát, hogy a fekete mágiát űző, holtjából feltámadt gonosz varázslónő, Selena (Renée Elise Goldsberry) kegyetlen tervét megsemmisítsék, és megmentsék a világot a teljes pusztulástól...

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vev.io
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

12
Megtaláltam a webhelyet, hogy kiváló minőségű filmeket nézek. Azt hittem, néhányan szeretnék túl lenni ... !!!

Itt láttam ➨ ZONECINEMART.BLOGSPOT.COM
11
Az előzetese alapján sokkal többet vártam... közepeske történet... egyszer meg lehet nézni, többször meg minek...
10
Vicces és siralmas is egyben ez a horkolós szinkron. Azon gondolkozom éppen,hogy ennyire igénytelenek lennénk,vagy ennyire kell az ingyen mozi? Nem kell a kamerázással se foglalkozni mert azt is megcsinálják helyettünk külföldi barátaink. Elég lenne csak a hangot felvenni a moziban,de még ez se megy. Rászánja az időt,megveszi a jegyet,beül a filmre,elalszik,tudja hogy belehorkolt és szar lett, mégis megosztja másokkal! Mer' jóvanazúgy!! Ennyi anyagi ráfordítással már akár jó munkát is lehetett volna végezni!
9
Ugy bealudtam a horkolastol ,hogy nem merem megint elinditani!
7
De a horkolás jó volt!
6
Nem rossz,de többet vártam én is a bemutató alapján!7 pont
5
Aranyos, bár többet vártam!
4
kár alatt a horkolas...
3
jó kis varázslatos film volt