Alien: Covenant (2017)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A galaxis egy távol bolygója felé tartó űrhajó, a Covenant legénysége felfedez egy csodás bolygót, egy eddig ismeretlen Paradicsomot. Ám az új világ igazából sötét és veszélyes - egyetlen lakója a szintetikus David (Michael Fassbender), a szomorú végű Prometheus-expedíció utolsó túlélője.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidlox.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Flashx.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

510
Mindenesetre az irtós résznél még anyázni is lehet mivel teljesen jogos. Ha nem lennének Alienek ez hozzánkj jött volna... H valaki egy kicsit tovább gondolkodik a filmeknél akkor kézenfekvő, hogy amíg az emberek nagy hibája a robot, a tervezőké a biofegyver... Nos a kettő együtt pedig? ALIEN.
509
Semmi omg csak orros vigyor akart lenni.
508
Benyögök itt is valami okosat, ideillőt. Na igen, nem véletlen, hogy a "trevezőknek se voltak robotaik. Ugyanakkor technikailag nyilvánvalóan magasan fejlettek. ) Ugye az tény, hogy már az emberiség keletkezése előtt itt cirkáltak űrhajókkal. Valamint jogosan elégedetlen majdnem mindenki, hiszen ezernyi kérdést megválaszolatlanul hagytak mégpedig szerintem azért mert maguk sem tudják a választ.. Viszont ennyi erőből ezerszer jobb, hogy megválaszolatlan kérdések maradtak mint az, hogy hülye válaszokat kapjunk. Ezzel a filmmel csak időt kérnek mint a fociba. )
507
Amikor megtudam ,hogy ki fog jönni egy új Alien elsővoltam aki megnézte!! De sajnos nagyon nem tetszett olyan hirtelen történt minden és fura volt!!! Na jó viszont iszonyat látványos volt azt meg kell hagyni!!! Egyszer meglehet nézni azért!!!
506
Savszörny! Elájultam.. De még mindig a régi Savszörny az igazi. De nem volt ez rossz.
504

TIGRIS11
Nem.
Azt a Disney nyírta ki.Lucas max abban "bűnös".hogy eladta nekik.
503
George Lucas elmondhatja, nem?
502
Állítólag tv sorozatot tervez a Fox...jaj...
501
Azért nem sok rendező mondhatja el magáról,hogy kinyírta a saját maga által teremtett korszakalkotó univerzumot.