Alpha (2018)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Húszezer évvel ezelőtt az élet bizonytalan volt és átmeneti. Az ősember törzsekben élt, vadászott, tüzet rakott, és az égiekben bízott.
Keda fiatal még. Először indul a törzs férfijaival vadászatra, ám egy bölény fölökleli, és egy szakadékba taszítja: társai azt hiszik, meghalt, és magára hagyják.
De ő él és élni akar. Az ellenséges világban, a vadonon keresztül elindul hazafelé. Út közben társa is akad: egy sebesült farkas szegődik mellé. A két fáradt, beteg, kiszolgáltatott lény különös barátságot köt, és egyre jobban ragaszkodnak egymáshoz.
Ilyen nem történt még az emberiség történetében. De ettől kezdve nagyon sokszor előfordul majd. Az ember rátalált a legjobb barátjára…
A különleges világba vezető, elképesztő látványvilágú izgalmas történet az ősember korába vezet, de ismerős történetet mesél el: egy kutya és egy ember barátságát…

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
  Mozis hang! 
   
  Vidoza.net
  Mozis hang! 
   
  Vidlox.tv
  Mozis hang! 
   
  Vev.io
  Mozis hang! 
   
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vev.io
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

77
Gagyi 10/6 20 000 évvel ezelött alpházni !
76
Nekem bejött . Köszi.
75
Megtaláltam a webhelyet, hogy kiváló minőségű filmeket nézek. Azt hittem, néhányan szeretnék túl lenni ... !!!

Itt láttam ➨ ZONECINEMART.BLOGSPOT.COM
74
Már megint miért nem tudok letölteni semmit?????????????????
73
Szerintem nem olyan rossz a film,de lehetett volna benne több érdekes jelenet is,mert számomra eléggé unalmas volt. :/
72
heki69 ! Úgy látom nagyon feldúlt hogy a filmmel kapcsolatban / sok más nézővel együtt / kritikát mertem megfogalmazni, de hát ez a rovat erről szól. Mindenki véleményezheti az általa megtekintett alkotást. Ha szerinted így öltözködhetett és viselkedhetett a kőkorszaki ember és így háziasíthatta a farkast akkor ezt tiszteletben tartom. GRATULÁLOK !
71
goce. szerinted hogy viselkedhetett az ember /homo sapiens/ 15ezer evvel ezelott? szerintem te tudod! na ez a szanalmas!
70
...ez így ebben a formájában gyenge volt. Ezek a barber shop-ból kilépett ősemberek a szofisztikát beszédstílusukkal és mély empátiájukkal , s az, hogy a farkas háziasítása nem több idő mint egy szakmunkásbajusz megeresztése, egyszerűen nevetséges. Legalább a látvánnyal igyekeztek valamit kompenzálni így egy gyenge négyest kap ez a könnyen felejthető alkotás.
69
Ha a valóságot akarta tükrözni akkor az biztos hogy nem sikerült. Nem is gondolnám hogy az Ősemberek ennyire empatikusak lettek volna... tehát tuti hogy nem siratták a gyereküket ha meghaltak... nem tudom... Na de ez egy momentum ami nem lehetett a valóság.
Ha viszont nem a valóság tükrözése volt a fő, akkor egész jó film volt, sőt! Néhol még kifolyt a könnyem is
68
Nekem tetszett. Aranyos film volt. Szerintem itt az alpha nem arra utal, hogy hím vagy nőstény volt az a farkas.
Alpha= vminek a kezdete (jelen esetben a farkas v. kutya háziasítása, hogyan történhetett)
Ez csak egy film, az író ezt a történetet találta ki...