Amerika embere (2013)

The Liberator

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Film Simon Bolivar életéről, aki több mint 100 alkalommal ütközött meg a spanyol birodalommal Dél-Amerikában. A páratlan vezető több mint 70.000 mérföldet lovagolt, hadserege kétszer akkora területet hódított meg mint Nagy Sándor. Állítása szerint a serege sosem győzött le senkit, ők felszabadították az embereket.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Estream.to
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

10
Nekem tetszett a film, köszönöm!
9
Kicsit többet tudtunk meg arról, ki is volt a híres Simon Bolivar. A "jó öreg Brit Birodalom" hozta a tőle megszokottat...ha nem megy így, akkor megy másképpen.
Aztán - mint tudjuk - mégsem mentek sokra Dél-Amerikában.Legalábbis annyira nem, mint szerették volna.
A nagyhatalmak nem néznek mást csak a saját , jól felfogott érdeküket. Így volt ez a múltban , és így lesz ez a jövőben is. Ideje lenne megtanulnunk.
A film egészen tűrhető. Felüdülés a ránk zúdított " filmipari termék " között.8/10
8
Egyszer nézhető...
7
Egészen jó kis film, bár eléggé "kapkodós", sokszor ide-oda ugrált a cselekményben és az események elosztása sem a legjobb. Tehát bizonyos részek túlnyújtottak, míg sok fontosabb dolog eléggé háttérbe szorult. Enne ellenére megéri megnézni. 10/7
6
Köszi a feltöltést! Jó film volt! 10/8
5
Azért néztem meg, mert erről a Bolivárról eddig nem sokat tudtam, és filmet sem láttam. Kicsit olyan érzésem volt, mintha Castro elődjét láttam volna. Csak ő a spanyolok ellen küzdött, és nem állott mögötte egy olyan világhatalom, mint Castro mögött anno. Bár állhatott volna, de hát ő visszautasította az angol segítséget- az ő szavaival- gyámságot. Ezután nyilván buknia kellett. Maga a film közepesnek mondható. 7/10.
2
Nagyon szép film! Távol Hollywood mocskától... Ajánlom mindenkinek !!!
1
Kosz a feltoltes nagyon jo film...