Bohém rapszódia (2018)

Bohemian Rhapsody

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A Bohém rapszódia a Queen zenéjének és a banda rendkívüli énekesének kirobbanó története. Freddie Mercury fittyet hányt a sztereotípiákra és ellenszegült a konvencióknak, így vált belőle a világ egyik legkedveltebb zenésze. Tanúi lehetünk a zenekar üstökösszerű felemelkedésének meghatározó dalaik és forradalmi hangzásuk révén, Mercury féktelen életvitelének a bandára gyakorolt hatásainak, és dicső visszatérésüknek a Live Aiden, ahol a már súlyos betegséggel küzdő Mercuryvel az élen a rocktörténelem egyik legnagyszerűbb koncertjét adják. A Queen nem csupán zenekar, hanem egy család is volt, s máig megihletik a kívülállókat, az álmodozókat és a zene szerelmeseit.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vev.io
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

34
Nem.ismertem a Queen-t de film.után megismertem sajnálom élőben.nem halhattam Fredy-t valami btutálisan énekel! Hazalamas film teljesen jó.játsza a főszereplő személyben Freedyt sztem hibatlan !
33
Megtaláltam a webhelyet, hogy kiváló minőségű filmeket nézek. Azt hittem, néhányan szeretnék túl lenni ... !!!

Itt láttam ➨ ZONECINEMART.BLOGSPOT.COM
32
#39
Szerintem borzalmas lett. Ez a csávó főszereplőnek baromi nagy mellényúlás volt. A forgatókönyv is gyenge tele hatásvadász ferdítésekkel kamukkal. Sacha Baron Cohen szerintem fényévekkel nagyobbat alkotott volna. Ez a csávó mindent karaktert ugyanúgy játszik, mindig olyan mint valami becuccozott divatautista aki épp lábon hord ki egy agyvérzést.
31
Bevallom!

Ha csak egy rövid időre is de visszatért a fiatalságom! Nagyon jól sikerült film! Többször megkönnyeztem! 10 pont!

30
Moziban néztem meg. .számomra hitelesen alakította a színész Freddie-t. Jómagam szeretem a Queen-t, fenséges volt hallani a moziteremben ahogy megszólalnak a nagy slágerek ekkora hangerővel. Ilyenkor jövök rá, hogy milyen nagy kár, hogy nem akkoriban születtem és hogy nem láthattam a Queen-t élőben koncertezni, na meg persze Freddiért is nagy kár, hogy már nem lehet közöttünk.

A film szerintem jó volt, jól ki lett bontakoztatva a történet, és szerintem a Live Aid koncert tökéletes volt, hogy a végére betették .
És a színész is szinte tökéletesen leutánozta Freddie mozdulatait.

Számomra 10/10.
29
(<3)(<3)(<3)(<3)(<3)(<3)(<3)
28
Azt hiszem én leszek az első de nekem nem tetszett többet vártam
27
Fantasztikus film, fantasztikus zene! Nagyon sajnálom, hogy már nincs köztünk!
26
Meg se neztem, de alig varom hogy lassam. Tudom, hogy nem nagy segitseg ez a komment, de ajanlom a csapat dalait is felkutatni, erdemes!
25
imadtam!!! 10/10(<3)(<3)(<3)(<3)(<3)(<3)