Bűbájosok (2018)

Demi soeurs

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Lauren, a gyönyörű 29 éves lány be szeretne törni a divat világába, ezért partiról partira jár Párizsban. Olivia, a 28 éves pszichológus két dolog megszállottja: hogy megmentse szülei cukrászdáját és hogy megtalálja a tökéletes férjet. 26 évesen Salma, a tüzes fiatal történelemtanárnő még mindig anyjával él a kertvárosban. Semmi nem indokolja, hogy útjaik keresztezzék egymást... egészen addig a napig, amíg mindhármuk sosem látott biológiai apja meg nem hal, és rájuk nem hagy egy csodálatos párizsi lakást. A három nővérben semmi hasonlóság nincs, most azonban a közös cél érdekében megpróbálnak együtt élni. A következményekkel azonban egyikük sem számol...

A film a 4. perctől szinkronos!

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
  Mozis hang! 
   
  Vidoza.net
  Mozis hang! 
   
  Vidlox.tv
  Mozis hang! 
   
  Vev.io
  Mozis hang! 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

5
jaaa, most látom a leirásban, hogy az első 4 perc...
4
Franciául van...
3
Egész vicces, kellemes kis film
1
Tudnál akkor segíteni benne hogy én miért nem találom ezt az oldalt jó lenne ha még több helyen posztolán még ilyeneket ez nagyon jó csak a HD - filmek kb 40 GB egy film alapba ... de jó lenne ha még több ilyen jó hozzászolást csinálnál aztán legalább hivatalos oldal lenne csak sajnos nem tölti be az oldalt amit megosztasz legalább ha csinálod csináld Normálisan ... Szefos -..-"