Carrie (1976) (1976)

Carrie

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A jelentéktelen külsejű, gátlásos Carrie White sokat szenved iskolatársai otromba vicceitől. Otthon sincs nyugta, mert bigottan vallásos anyja még arra sem képes, hogy felvilágosítsa a női lét rejtelmeiről. Így nem csoda, hogy szinte összeomlik, amikor a zuhanyozóban szembesül az első menstruációját kísérő jelenségekkel. A többiek irgalmatlanul kigúnyolják, amit már a tanárnő sem tűrhet. Megbünteti a főkolomposokat. Együk, Sue Snell megbánta már, amit tett és ráveszi a barátját, Tommyt, hogy legyen Carrie partnere az iskolai bálon. Ám Chris, a másik lány, nem hagyja annyiban: bosszút forral és a fiújával együtt gonosz tervet szőnek Carrie ellen. Ám egy dologgal nem számolnak: hogy Carrie-nek különleges, emberfeletti képességei vannak. A bálteremben hamarosan elszabadul a pokol.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Estream.to
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

6
Egy igazi klasszikus! Bár nekem ez most annyira nem jött be, de azért egész jó! Köszönöm a feltöltést! 7/10 pont
5
Az egyik legjobb King film feldolgozás! Akinek nem tetszik, az először is nézze meg a dátumot, mikor készült! King első könyve alapján került vászonra és a maga idejében óriási siker volt! <3
4
nem értem én ezt a filmet. nem értem a képsorokat, se a jeleneteket, se a színészeket (és az eljátszott karaktereket), mindene visszataszító. rosszak a hangok, rossz a szinkron. ott untam meg, amikor az a luvnya travoltával etyepetyézik, aztán ordítozik, ismét etyepetye smárolás, majd pofozkodás ordítozás, aztán smárolás és dákóslukkolás. ja, és közben elmondják egymást mindennek. MI VAN?
annyira nem bírtam már az egész légkörét, hogy a film hátralevő részét már csak 1-2 perces beletekerésekkel voltam képes végigszenvedni, és mit ne mondjak, nem bántam meg. azért néztem ezt az "eredeti" változatot, mert általában az eredeti változatok sikerülnek legjobban, de ezt a kilencvenes évekbeli agyam sajnos nem fogadja be, ezúton megértem, hogy több remake is született belőle.
rohadtul nyomasztó, creepy film, a főszereplő karakterétől tuti rémálmaim lesznek, soha többé nem akarom látni, fuj. pedig bírom stephen kinget.
3
Mindig az eredeti a legjobb. a 2013-as verzió egy nagy 0
1
De jó; ez a kedvenc feldolgozásom a háromból...