Escobar (2017)

Loving Pablo

Értékeléshez regisztráció szükséges!
1983-ban Virginia Vallejo, a szépségéről is híres médiaszereplő, akinek kegyeiért milliomosok versengnek, megismeri Pablo Escobart. Négy évig tartó románcuk egy olyan világba enged bepillantást, amelyet a kábítószer, a korrupció, erőszakos hatalmi harcok és páratlan gazdagság ural. A borzalmas és szenvedélyes szerelmi történet korunk egyik legsötétebb bűnöző elméjének fejlődéstörténete is egyben. A legendás drogbáró elképesztő kegyetlenséggel építi birodalmát, amelyet nemcsak az illegális üzleti világhoz fűznek erős szálak, de természetesen a politikához is.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidlox.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

34
Brutális de jó. Van sok jó film ebben a kategóriában ez is beállhat a sorba!
33
remek színészi alakítás ? ez a film hozta azt a minőséget amit a trailer ígért. kuka. minden szempontból.
32
igazán jó film, azért döbbenet, hogy mik voltak, vannak és lesznek...
31
Nagyon jó film. Remek színészek. A film annyit láttatott amennyire szükség volt a zseniális, több személyiséggel bíró pszichopata gyilkos által létrehozott bűnszövetség működéséről, a kezdetektől a végéig. Azért az ebben a filmben is bebizonyosodik pl., hogy -az effektíve- bűnözők és politikusok között gyakorlatilag semmi különbség nincs. Csupán más a státuszuk. Pontosabban a bűnöző felvállalja a sajátját... Erős 9-es.
30
nagyon jó életrajzi film - nekem bejött !! kösz a töltést !!
27
Nem tudom, hogy mennyi bort lehet lehúzni Escobártról, de azért megnézzem ezt is. Eddig legjobban a netfixes sorozat jött be
26
Nem tudom. Amíg nem durvult be a buli, addig jó ember volt a nép szemébe, hisz segítette őket. Persze az más kérdés, hogy nem törvényes úton szerezte azt a pénzt, amiből tudott nekik segíteni. Igazából rohadt jól csinálta, és megvolt hozzá az esze. Kár, hogy sokszor a sajátjai árulták el, illetve annyi ellensége volt, hogy lehetetlen volt már jól kijönni belőle, egyértelműen halál várt rá az út végén. Megnéztem volna mi történik, ha valóban elnök lesz, mert sejtésem szerint az átírta volna a történelmet. A rendőrök/katonák brutalitása, és az alattomos módszereik a mai napig nem változtak, sőt... szóval nem nagyon tudom elítélni a drogdílereket, még ha tudom is, hogy ez bűn, de szerintem az sem pálya, ha 20 rendőr ver szét egy embert, aki amúgy már megadta magát és a földön fekszik, vagy épp bilincsbe van. Na de ez egy másik téma, úgyhogy off. Jó film volt, mindenkinek tudom ajánlani a Narcos sorozatot, jól körbevezet minket Escobar életében.