Halloween 2018 (2018)

Halloween

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Jamie Lee Curtis visszatér Laurie Strode ikonikus szerepében, hogy még egyszer utoljára szembeszálljon Michael Myersszel, az álarcos alakkal, aki azóta kísérti, amióta éppen hogy sikerült elmenekülnie előle egy halloweeni mészárláskor, négy évtizeddel ezelőtt.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
  HDCAM 
   
  Vidoza.net
  HDCAM 
   
  Vidlox.tv
  HDCAM 
   
  Vev.io
  HDCAM 
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

21
Ahhoz képest, hogy mennyire imádják ezt a sztorit ez egy nagy nulla. Semmit nem tudunk a hapsiról,de megint sikerül a sztereotípiát hozni a pszichiátriai betegekről...
20
Sajnos mivel a film nagy rèsze halloween èjjel játszódik ezèrt a gyilkolós jeleneteket nem lehet annyira làtni.Ettől függetlenül is nagyon jó de dvd-sen újranèzős.
19
Ha létezik jól elkapott remake, akkor az a Rob Zombie rendezte Halloween 1-2 ami porig alázza a Halloween/Myers sorozat létező összes részét. EZT IS!Nem kicsit,NAGYON!!! (rendezésben,rettegésben egyaránt)
Ez a rész meg sem karcolja Rob alkotását,továbbá az eredeti 1982-es Mustapha Akkad rendezése alatt 2.rész is jobban oda lett téve mint ez a hétvégi tinihorror...
A film komoly bukását véleményem szerint az okozza,hogy átírja az eredeti teljes sztorit (egyben a teljes 1982-es II.részt) de nem köthető folytatásként,sem befejező részként sem...Időrendi bakik sorozata katymasza amit még Jamie Curtis sem tudott feléleszteni szereplésével... 2:10
18
Ez valami borzadmány volt, fűtött teremben hamar be is lehet rajta szunyálni. Azt gondoltam, már túl vagyunk a 70' évek robotszerűen kaszaboló karakterein, de nem. De, miért nem?! Szeretem a horror filmeket, a Hellowííí-t meg szinte kötelezően, de egy ragya latex maszkos kiszámítható (béna!) Néma bob, minta nélküli szurkálódásait nem nevezném horrornak. Szerintem egy jó spooky film a horror és a thriller műfaja között egyensúlyoz; a libabőrhöz kell egy módszeres, okos gyilkos, egy vérbeli hedonista szociopata, kell egy jól eltalált helyszín, egy lüktető és végig az ember vállára nehezedő hangulat (zene+látvány) és baromira erős karakter jellemek (kidolgozott, lehetőleg klisémentes dialógusokkal a szájukban). Itt semmi sem volt meg, fölösleges volt lenyúlni egy újabb ,,adapted" bőrt a kopasz Nyers sztoriról :/ Már nagyon bánom, hogy hagytam magam rábeszélni 10/3, phuuuujjjj.
17
Érthetetlen...
16
koszonom 10/7,8
15
koszonom 10/7,8
14
Sztem is gyenge sajnos ..
13
Sztem is gyenge sajnos ..
12
Sajnos gyenge lett! 10/6 a klasszikussága miatt!