Jack Ryan - Árnyékügynök (2013)

Jack Ryan: Shadow Recruit

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Ryan a barátai és szerettei szemében csak egy a sok New York-i banki elemző közül, de titokban már évek óta a CIA-nak dolgozik. Eredetileg azért vették fel, hogy globális gazdasági adatokat rágjon át, de amikor rábukkan egy aprólékosan kidolgozott tervre, amelynek célja az amerikai gazdaság megroppantása és globális káosz kirobbantása, akkor kiderül, hogy csak ő tudja megakadályozni ezt a terrorakciót. Így teljes jogú ügynökké avanzsál, és máris a gyanakvás, az átverések és a halálos veszedelmek világában találja magát. Ezért aztán kénytelen szófukar felettese, mit sem sejtő menyasszonya és egy briliáns elméjű orosz oligarcha között lavírozni, és kénytelen szembenézni egy új valósággal, ahol senkiben sem lehet megbízni, ám milliók sorsa függ attól, hogy rátalál-e az igazságra. A gyújtózsinór ég, és Ryannek mindenki előtt kell járnia egy lépéssel a halálos versenyben.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vev.io
  TheVideo tárhely 
   
  Upvid.co
  Upvid tárhely 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

50
NAGYON IS JÓ FILM,NE HALLGASS SENKIRE !! SIMA 9-ES!!!
49
Borzalom... Mint egy hidegháborús propagandamozi...
48
egyetértek Arplane-nel. Aki nem olvasta a regényeket, az egy tucat mozit látott.
Aki olvasta, az meg egy szánalmas erőlködést.
47
És még hülye is vagyok adaptál adoptál ... Bocs. érte
46
Első 10 perc után írom ezt - sajnos a Jack Ryan széria többet érdemel(ne) - Miért kell megint, egy új Ryan-t behozni? Miért kell új dátumokkal re-make-t csinálni? Miért nem lehetne egyszer normálisan adoptálni egy Tom Clancy könyvet? Miért kell Jack és Jr Ryant összemosni? Mind megér egy külön filmet(eket). Ha már széria, kezdenék az elején, csinálják végig az összeset lehetőleg egy Ryannal. Harrison Ford nem volt rossz, de volt tengerészgyalogosként el kellett játssza, hogy pipogya csávó (Végveszélyben), megbukott, Ben Affleck jó volt, de a Rettegés Arénája - szándékosan - nem jó adoptáció volt. Sajnos Clancy már nem tud beleszólni ezekbe.
43
Szerintem nezheto koszi a feltoltest
42
Valóban, egy könnyed kis akció film, de Kevin miatt muszáj volt kétszer is megnéznem.