Prometheus (2012)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Egy tudósokból álló expedíció az ember földi életének eredetére utaló nyomokat talál. Ezeket követve indulnak kutatóútjukra, mely az univerzum legtávolabbi, legveszélyesebb vidékére vezet. Olyan tájra jutnak, és olyan ellenségekkel kell szembenézniük, amilyenrõl ember eddig nem is álmodott. Még a rémálmaikban sem.Egy szörnyû csata vár rájuk: ha alul maradnak, akkor az egész emberiség velük pusztul.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

415
Bocsánat csak annyi, hogy ahol Giger freskók vannak a falon onnan én is tipliznék.
414
16 km magas hegy. Na ja milyen tengernyi csoda és horror lehet kint amikről gőzünk sincs. Nem akármilyen univerzumban élünk. Már réges rég felfogtam ezt. Valakinek ez teher. Fél azt ismeretlentől ezért inkáb homokba dugja a fejét. Mondjuk a föld az egy elég nagy adag homok amibe sok-sok ember nap mint nap beledugja. Mindenesetre Nekem iszonyat boldogságot okoz a tudat, hogy nem a semmi közepén élünk hanem jön az Androméda, majd csekély 5 milliárd év múlva csatlakozunk a Virgo szuperhalmazhoz...
413
Bocsánat az oldaltól ha gáz töröljétek. Csak súgok ez is már UHD hack...
412
Mindenki összevissza beszél mindenféle hülyeséget a filmről. Viszont mielőtt ennek nekiáll magyarázza már meg mi történik az első 5 percben...

Büntetés? Félresikerül valami? De akkor miért nem várják meg, hogy mi lesz a taggal??? Lehet annyira biztosak benne, hogy csak lerakják azt mennek is? Mert akkor mi csak egy gigszer vagyunk. Azért is akarhatnak kipusztítani. Ez a büntetésbe is belefér. Mondjuk elég érdekes és komoly büntetés az emberi lét. Na ezt válaszolja meg Nekem valaki. Mi ez az elején.
Mert az egyértelmű, hogy a film szerint maga az élet a földön...
411
Ez a film jó mert tetszik,nem beszélve arról és hozzá téve azt, hogy jó.
410
Rapache az Rapache - már megérte! 10/8
409
Jó volt a film, de túlságosan el lett nyújtva. Nagyon mély, és elgondolkodtató, de sajna sok a megválaszolatlan kérdés. A Covenantra kitérve, ha ennek a filmnek a végén ez a Xenomorph szerűség miért nincs a covenantban? Jó a film, a grafika is, de kicsit unalmas volt, és túl hosszú még így is, hogy nincs befejezve.
408
Tökéletes! 10/10
407
És melyik a HD??
406
Ez egy mestermű!Minden téren!
10:11 .-)