Sorozatgyilkosok (2001)

Serial Killers: The Real Life Hannibal Lecters

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Amerika rajong a sorozatgyilkosokért. Ez megnyilvánul képzelt őrültekről szóló regények százaiban és olyan filmekben, mint A bárányok hallgatnak, vagy a Hetedik.
Lectert megelőzően valódi szörnyetegek válogatott csoportja terrorizálta környezetünket. Albert Fish, Andrei Chikatilo, Jeffrey Dahmer, Ted Bundy és John Wayne Gacy. Rémuralmuk több, mint 150 életet követelt.
A Sorozatgyilkosok a valódi Hannibal Lecterek egy olyan világba viszik önöket, amilyet a televízióban ritkán láthatnak, abba a furcsa és hátborzongató világba, ahol ezek a szörnyek éltek.
Az eddig be nem mutatott filmkockákon olyan interjúkat láthatnak, amelyek világhírű sorozatgyilkos szakértőkkel és valódi sorozatgyilkosokkal készültek.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

14
Roppant érdekes 10/10 és nyomasztó!
William Bonin-t hiányoltam benne.
13
Érdekes dolgok hangzottak el, 10/10.
12
Valóban, a YouTube-on 40-50 perces dokuk vannak, minden rész egy emberre fókuszál. Kerestem volna Gacy-ről magyar dokut, de nem leltem. Számomra nagy csemegék ezek. Nem a brutalitás, gonoszság és kegyetlenség miatt, félre ne értsenek. Pszichológia. Az emberi lélek. Köszönjük.
11
Youtube-on egész sorozat szériák vannak majdnem ugyanezzel a címmel feltöltve; aki kedveli az ID dokukat, meg a kriminalisztikát, annak igazi csemegék vannak a platformon. Ez btw 60 percben nagyon- nagyon tömör,elnagyolt és felületes volt, ugyan egyenként mindről, de Albert Fishről már önmagában is egy kult sorozatot lehetne készíteni,- amiről az Alienists széria majdnem ,,gondoskodott" is, aztán mégsem. Így csak 10/6 tőlem, de köszi az uppot!
9
Hátborzongató!
8
érdekes. s ha belegondolunk hogy ilyen van...
7
Érdekes, és komoly. Tényleg kevés személlyel foglalkozik a film, de nagyon megrázó, hogy ilyen emberek léteztek/léteznek.
5
Érdekes volt... Érdemes megnézni