Mondj egy mesét 1. évad (2018)

Tell Me a Story

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A spanyol alapra épülő sorozat a világ legismertebb meséit gondolja újra. A három kismalac, Piroska és a farkas, illetve Jancsi és Juliska története elevenedik meg a mai New Yorkban, szerelemmel, bosszúval és gyilkossággal fűszerezve. Régi-új fába vágta fejszéjét Kevin Williamson, a Sikoly-filmek és sorozat, valamint a Vámpírnaplók széria producere. A spanyol formátumra épülő új sorozatában a világ legismertebb, legkedveltebb meséit gondolja újra. Az első évadban – többek között a három kismalac, Piroska és a farkas, illetve Jancsi és Juliska története elevenedik meg a mai New Yorkban, szerelemmel és csalódással, bosszúval és gyilkossággal fűszerezve. A szereplők között ott van James Wolk, Paul Wesley és Kim Cattrall.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
  1. epizód 
   
  Vidoza.net
  1. epizód 
   
  Vidlox.tv
  1. epizód 
   
  Vev.io
  1. epizód 
   
  Vev.io
  2. epizód 
   
  Openload.co
  2. epizód 
   
  Vidoza.net
  2. epizód 
   
  Vidlox.tv
  2. epizód 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

13
Tetszik . Izgalmas lessz ez meg
12
hudak ! Igen ! Van buziskodás, szerencsére már kulturáltan, csak bejelentés szinten van, már majdnem minden sorozatban. Drog is van, de az is úgy bemutatva, hogy igenis létező dolog, és probléma, de nem tolja az arcomba, hogy kedvet kapjak követni ezt a szokást. Néger-fehér-sárga arány is kell már minden sorozatban -ebbe már úgyahogy kezdek beletörődni, de, ha a sztori nem sodor magával, nem bilincsel a monitorhoz, akkor cseszheti az etikett betartásait.
11
zavaró, nagyon zavaró, hogy már az első részben buziskodás, drogozás, gyilkolás. jó, sejtettem, hogy nem lesz igazi mesefilm, de azért ez sok. és fölösleges. főleg ez a nagy buzzancskodás folyton. a 2. részt nézem és eléggé unom. meglátom, egy résznek még adok esélyt, aztán ha igy marad, elköszönök ettől a soritól. egyelőre nem tudom ajánlani senkinek, pedig vannak benne szinészek, akiket más sorozatokból kedvelek.
10
Az első rész nehezen indul be, kicsit kezdtem aggódni, hogy ez megint valami családi dráma sorozat lesz. De azután szépen elkerekedtek a szemeim. A második rész után pedig pláne 10/10.
Úgy lett vége, hogy alig bírom kivárni a folytatást.
9
Együttértek az előttem lévő hozzászólóval. Az első részben nem történik igazán semmi. Dögunalom.
Még megnézem a második részt. Aztán, ha az is olyan unalmas, mint az első, akkor nem nézem tovább.
Ettől függetlenül köszönöm szépen a feltöltő munkáját.
Első rész után 2/10
8
Nem értem a sok dicséretet. Az első részben semmi izgalom nincs. Több szálon fut a cselekmény, csak nincsen cselekmény.
6
Jóóó lesz ez Jó a szereplő gárda is..Nincs ezzel semmi gond..Jófélének mutatkozik
5
Baromi jó lesz, várom a folytatást!
4
Már megint az IMDB... Nem láttam de akinek a sikoly sorozatban benne van a keze 8-nál roszabbat kb. 1000%, hogy nem csinál.