A felejtés virágai (2000)

Harrison's Flowers

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Történet egy nőről, aki nem hajlandó meghajolni a végzet előtt, aki felveszi a harcot a sorsa ellen. Történet egy férfiról, akit a szeretet ereje óv meg attól, hogy kilátástalan helyzetében feladja ragaszkodását az élethez, és emléke végleg a feledés homályába merüljön. Történet mindazokról, akik szemtanúi voltak ennek a szenvedélynek, akik a saját szavaikkal mesélnek a felfoghatatlanról. Történet a szerelemről egy olyan háborúban, amelyet a II. világháború óta eltelt évtizedek egyik legvéresebb konfliktusaként tart számon a történetírás...1991 októberében Harrison Lloyd, a Newsweek Pulitzer-díjas fotóriportere Jugoszláviába utazik, hogy nyomon kövesse egy kisebb etnikai konfliktus kirobbanását. Úgy tervezi, hogy legkésőbb a fia születésnapjáig hazatér, ám az országban fellángoló zavargások súlyosbodása közbeszól: Lloyd nem érkezik vissza - nyoma vész Horvátországban. Kollégái, Yeager és Kyle is feladják a keresését. Néhány nappal pedig eltűntnek nyilvánítása után az Amerikai Sajtóintézet bejelenti a halálhírét. Felesége azonban nem akar ebbe beletörődni: repülőre ül, hogy felkutassa a férjét.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

7
Nekem nagyon tetszett itt voltunk a szomszédba és szinte semmit nem vettünk észre ebböl hatalmas gyilkolásbol ami ott volt, sose legyen itt ilyen ne keljen átélnünk , a film nálam 10/10 ajánlom mindenkinek!
6
Filmnek kicsit vontatott, viszont történelemnek meg kell nézni, hogy mindenki tudja mi történt Jugoszláviában. Nem hittem volna, hogy ilyen kegyetlenségek előfordulhattak a határ másik oldalán. Köszönöm a feltöltést.
5
KÉPZELD AKI OTT VOLT...FIATALON...
4
KÉPZELD AKI OTT VOLT...FIATALON...
3
Nem gondoltam ,hogy ilyen kegyetlen Volt ez a háború.,és ettől csak pár száz kilóméterrel voltam arrébb.
2
Nagyszerű film!! A szerb és a horvát oldalról elkövetett " Etnikai tisztogatások" egyszerű népírtásba torkollottak!!
A szinészek nagyszerüen játszottak!! Ezt a filmet ajánlom mindenkinek!!
1
Nagyszerű film!! A szerb és a horvát oldalról elkövetett " Etnikai tisztogatások" egyszerű népírtásba torkollottak!!
A szinészek nagyszerüen játszottak!! Ezt a filmet ajánlom mindenkinek!!