A program: Egy legenda bukása (2015)

The Program

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Egy ír újságíró meg van győződve arról, hogy Lance Armstrong tiltott szerek használatához folyamodott, hogy kerékpárversenyein jobb teljesítményt nyújtson. A férfi nyomozásba kezd, hogy leleplezhezze a hétszeres Tour de France-bajnokot.


Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

10
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!10/10
9
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!

7
Már készül a folytatás. Hosszú Katinkáról fog szólni!
6
Gyakorlatilag nincs olyan országútis aki ne bukott volna le legalább egyszer doppingteszten. Még a film is elismeri, hogy Lance egy olyan mezőnyben doppingolt ahol mindenki doppingolt. Az EPO egy időben még legális is volt, csak aztán egy-két haláleset után tiltották be. De mai napig látni, hogy éjnek évadján akár egész csapatok tekernek szobabiciklin, hogy ne haljanak bele az EPO mellékhatásába (az EPO növeli a vörösvértest számot ezért alvás közben amikor csökken a pulzus és a vérnyomás fent áll a veszélye az érelzáródásnak illetve halálnak)

Lance egy kemény rák utáni időszak után nemhogy odáig jutott, hogy újra rendbejött, de mg odáig is, hogy versenyképesre edzette magát a világ egyik legrangosabb versenyére. Függetlenül attól, hogy ezt doppingolva tette elég nagy eredmény. A dopping sokkal kisebb szerepet játszott a győzelmében, mint a kitartás és a munka.
5
a film nagyon jo,a tortenet kevesbe,szomoru hogy ilyen megtortenhetett,nagyon sokan peldakepkent neztek fel ra,mindenkit atvert
4
A film szerintem kiváló és úgy gondolom érdemes megnézni.
3
De a film egyébként OK, érdemes megnézni.
2
Szoktak doppingolni a sportolók? A végén még kiderül, hogy a politikusok meg hazudnak. Micsoda világot élünk! Pedig az emberekre nem jellemző, hogy csalnának... Ez mélységes csalódás nekem.
1
Ben Foster zseniális alakításával. Köszönjük a feltöltést!