A rítus (2011)

The Rite

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Egy hitébõl szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin ODonoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is kénytelen megtanulni az ördögûzés szabályait. Római tartózkodása során találkozik Lucas atyával (Anthony Hopkins), és onnantól kezdve másképp tekint az egyházra, Rómára, a hitre és az ördögre.Lucas atya ismeri a hit sötét oldalát. Az idõs pap az életét tette a gonosz elleni küzdelemre, és nem válogat az eszközökben. Azt reméli, hogy Michael személyében végre rátalált a rég keresett tanítványára.

Beküldő: Valerin

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

137
Én tv-ben láttam, remélve, hogy a vallásos téma, meg entoni hopkinsz majd valami minőséget fog elém tenni...hát hatalmasat csalódtam, béna, alsórangú amerikai akcióhorrort kaptam mondanivaló nélkül...
135
Ugye-ugye, mennyit számít a jó forgatókönyv, amit a nagyszerű színészek is a játékukkal örömmel mesélnek el nekünk
134
Az egyik legjobb ördögűzős film!
133
Biztos van némi igazságalapja a filmnek, de nem is ez a lényeg. Egy jól összerakott, nem erőltetett film. Egyszer mindenkinek ajánlom, aki szereti az ilyen misztikum féléket.
132
Nagyon tetszett, nem is kérdéses.
131
Számomra garancia Hopkins neve arra, hogy amit látok, legyen az bármilyen témájú film is, igényes remekmű. Nem értünk sok dologban eggyet, de azt hiszem abban igen, hogy Hopkins igazán jó színész, sőt kiemelkedő. Neki még ezt is elhittem.
130
Akár van isten , akár nincs (részemről továbbra is az utóbbi). Ez a film remekül mutatja be a vallást illetve az azzal kapcsolatos kételyeket. Nem olyan brutális mint az Ördögűző c. film, viszont hasonlóan erőteljes. és ezáltal szerintem sokkal jobb is.

1010
129
naggyon ott van ez a film!
128
Brutálisan jó film erre csak ezt tudom mondani mindenkinek ajánlom 10/9