Antikrisztus (2009)

Antichrist

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A középkorú házaspár életét, kapcsolatát alapjaiban rengeti meg kisgyermekük halála. Miközben szeretkeztek, a kicsi a másik szobában kizuhant az ablakon, és halálra zúzta magát.
A feleség kórházba kerül, de a terapeuta férj kihozza őt, azt remélve, hogy segíteni tud rajta. Az asszony, hogy szembesüljön félelmeivel, az Édenbe, az erdőben lévő távoli kis házukba invitálja férjét, ahol annyi boldog nyarat töltöttek.
A dolgok azonban másként alakulnak. A természet sötét erői átveszik az irányítást, az asszonyon egyre jobban elhatalmasodik az őrület.


Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Flashx.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.me
   
   
  Vev.io
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

36

Megtaláltam webhelyet, hogy kiváló minőségű filmeket nezek. Azt hittem, nehányan szeretnék túl lenni ... !!!

Itt láttam >>> FILMESON8.BLOGSPOT.COM
35
A hibás linket a piros zászlónál jelezd légyszi!
34
Hiba - A film nincs az adatbázisban! Lehet hogy elgépeltél valamit, vagy a filmet törölték!
33
Hát ezt tényleg nem szabad este nézni,én 3szor futottam neki mert mindíg bealudtam rajta.Értelmetlen elsötétített az egész film,nem látszik belőle semmi, de ha ez nem elég még be is lassítják a töltelék jeleneteket.Két szexjelenet közé azért rakhattak volna valami tartalmat is.
32
Annyiszor olvastam róla, annyian fényezték szarrá, hogy gondoltam jó, akkor legyen. Nem jött be. Nem jó film. Nekem még csak nem is félelmetes. Vontatott, nagyjából értelmetlen, csomó agyalás. Duma a semmiröl, aztán ez a szintén full értelmetlen eröszak, aminek semmi célja, semmi értelme. Sokkolni akar ezt értem. Valahol sokkoló is. De inkább gusztustalan. Mindegy.. többször ugrottam pár részt, kínszenvedve de megnéztem. Nem pontozok, számomra értékelhetetlen.
31
Most nézem a kommenteket..
Félelmetes??? EEzzz?????
Röhejes nem félelmetes..

Művészi??? Hát akinek ez a beteges rossebb művészet..hát nahh...
30
Nagyon nagyon nagyon nagyon vontatott és nagyon nagyon nagyon nagyon beteg film.. Kár az időért..
29
...művészi alkotás-művészi film-művészi őrület...
28
Hat bánom az időt amit rá szántam
27
Húú... lehet nem este kellett volna a sötét szobában megnéznem, de a film utolsó 20 percénél már muszáj volt lámpát kapcsolnom, hogy végig tudjam nézni.

Maradjunk annyiban, hogy eléggé elborult egy film volt. Tudtam, hogy kell hozzá lelkiállapot, de még fel kell fognom mi is történt!

10/10 (de csak mert tudtam mire vállalkozok ha megnézem ezt a filmet)