Az ismeretlen Drakula (2014)

Dracula Untold

Értékeléshez regisztráció szükséges!
1462-ben járunk, amikor Erdély már jó ideje élvezi azt a békét, amelyet a harcedzett III. Vlad havasalföldi fejedelem és szeretett felesége, Mirena (Sarah Gadon) bölcs és igazságos uralkodása biztosít. Ügyes politikájukkal elérték, hogy országuk ne sodródjon háborúba, és népük védett legyen a hatalmas Ottomán Birodalomtól, amely világuralomra tör.
Ám amikor II. Mehmed szultán (Dominic Cooper) ezer havasalföldi fiút követel - köztük Vlad gyermekét, Ingerast (Art Parkinson) -, hogy janicsáriskolába küldje őket, a fejedelemnek döntenie kell: követi apja példáját, és odaadja a fiát a szultánnak, vagy egy szörny segítségét kéri, hogy legyőzhesse a törököket, ezzel örök kárhozatra ítélve önnön lelkét.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

210
A katasztrofális történelemhűség igenis bosszantó annak, aki ismeri a történelmet, vagy csak 100 feletti IQ-ja van... ilyen egyszerű dolgon elbukni, most komolyan ennyire primitív ott mindenki? Ettől eltekintve a film egész jó (meg persze attól, hogy egy szociopata tömeggyilkost, aki még az amúgy brutális középkori világban is megbotránkoztatta az embereket, az erkölcs bajnokának akarnak beállítani). A színészek nagy részének játéka és a látvány is kiváló! 8/10
209
Most fogom megnézni negyedjére ... nagyon jó film ! 10/10
208
Ez az eddigi legjobb film amit láttam. Kár hogy nem folytatják
206
Sajna a folytatást hiába várjuk,nem lesz(anyagilag nem hozta azt amit vártak).
205
10 pont várom a folytatást
203
Először moziban láttam ezt a filmet.Azóta ezen az oldalon meg már vagy négyszer. Számomra 10.-pontos film.Nagyon jó.
202
AWESOME Rég láttam ennyire jó filmet!
201
Ez egy nagyon jól eltalált film!