Az öngyilkosok erdeje (2013)

Grave Halloween

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Maiko Japánban tanuló amerikai fősikolás. A lány a Fudzsi hegy lábánál lévő aokigaharai erdőbe megy a barátaival. Az édesanyja ugyanis az Öngyilkosok erdejében végzett magával. Halloween alkalmából Maiko egy rituális démoni hagyományt akar feleleveníteni, hogy kiszabadítsa az anyja csapdába esett lelkét. Az útjuk során különös dolgok kezdenek történni, hangokat hallanak a sötétben, szellemeket észlelnek, csupa olyan jelenség veszik őket körül, amilyeneket senki sem szeretne megtapasztalni.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Estream.to
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

36
...nem is tudom... olyan semmi értelme nincsen film... Nekem hiányzik az a végéből az, hogy legalább egy pici utalás lenne az anya tetteire...
35
...megnéztem végig, de nem volt valami nagy durranás...
33
Jo de egy kicsit felelmetes
32
Bocsánat!! Nálam is rossz film
31
Japán horrornak nem nevezném,sőt horrornak sem.Inkább csak kb.thriller.Elfogult vagyok a japán filmekkel,sőt a japán szereplős amerikai filmekkel is,de ez nem volt annyira íjesztő mint ahogy olvastam innen-onnan,mindenesetre nekem bejött,utolsó 20-25 perc volt mozgalmasabb,Nálam 7 pont.
29
Még gyerekkóromban láttam ezt a filmet,köszönőm a feltőltést!
27
Hát ez valami hihetetlenül gagyi volt.Jópár filmet láttunk már a párommal,de ez egy szégyen a japán horrorokra nézve.Kiszámítható,gyenge színészi játékkal.Nagy csalódás számunkra. 10/2.