Batman: A gyilkos tréfa (2016)

Batman: The Killing Joke

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A Batman: A gyilkos tréfa egy 1988-as képregénytörténet, melynek írója Alan Moore, rajzolója pedig Brian Bolland volt.
A mindössze 48 oldalas Gyilkos tréfa egyike a legjelentősebb és legsikeresebb Batman-történeteknek.
A gyilkos tréfa cselekményének központjában Batman, és legfélelmetesebb ellenfele, Joker párharca áll, melyet elsősorban pszichológiai síkon vívnak.
Joker, miután sokadszorra ismét megszökik az Arkham Elmegyógyintézetből, be akarja bizonyítani, hogy „egyetlen rossz nap” is képes bármilyen kiváló embert az őrületbe kergetni, a kegyetlen kísérlet alanyának pedig James Gordon rendőrfelügyelőt szemeli ki.
A történetben, visszatekintésekből megismerhetjük Joker eredettörténetének egyik változatát.

K96

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

45
Kifejezetten hangulatosra sikerült.
44
Hát, nem is tudom, csak engem idegelt fel a vége ennyire? Mindent értettem amit elmondtak a filmben, csak azt nem, hogy batman még mielött elkezdett nevetgélni, miért nem vágta haza jokert.. így megalázni batgirl-t.. és az a furcsa, hogy ez a batman teljesen hasonlít a Batman Red Hood-os batmanre, és én az elejétől azt hittem, hogy az a batman AZ A BATMAN, de nem, mert teljesen máshogy néz ki joker, mikor említették, hogy él joker, eszembe jutott, hogy ő a red hood-ban túlélte a robbanást, de még abban reménykedtem igazán, hogy abból a retardált gyerekből lesz Joker 2.0, de nem így történt.. tudom, hogy van 3 fajta joker, ebből fogalmam nincs melyik volt a háromból, de nekem úgymond.. ez fárasztóan hülyített.. a történet érdekes, de... teljesen más mint amire számítottam.. és nem azzal van a baj, hanem ahogy a kommentekből is láttam, a vége volt a baj.. és ez nekem nagyon ki akasztó volt.. csakis, mert Batman az batman, 10/6, batman nélkül 10/5.. nem rajongtam ezért.. bocsi batman fanok.. :/
42
Az End Credits szerintem arra akart utalni hogy Barbara lett az "Orákulum". A továbbiakban is ő lesz Batman segédje, csak épp máshogy, mint eddig.
Az Arkham játék trilógiából ismerem.
41
Ne szarozzátok a végét. És a történetet sem. Megértem,ha nem tetszik elvégre ez az eddigi legképregényhűbb feldolgozás. A gyilkos tréfa a mai napig az egyik legmeghatározóbb és legkiemelkedőbb Batman történet. Elképesztően zseniális lezárással ami megannyi Batman teóriát szült és uta nyitott egy új Joker megjelenésének.
40
Az End Credits jelenetnél Barbara gépén az nem a Birds of Prey logo? Én így emlékszem
39
Nem rossz, de a vége hát nem tudom... amúgy az End credits jelenetet értettétek? Barbara monitorján mi volt az a zöld fej?
38
Hát nem tudom... Elmegy... A vége elég WTF, de nincs vele baj.
37
Ez a Batman történet kapcsolódik valami másik rajzfilmhez?
36
Érdekes de nézhető.