Csak Isten bocsáthat meg (2013)

Only God Forgives

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Julian az igazságszolgáltatás elől menekülő bűnöző, aki egy boksziskolát működtet Bangkokban, ezzel leplezve drogügyleteit. Amikor testvérét a helyi maffia meggyilkolja, az egy bűnszervezet keresztanyjaként tisztelt édesanyja bosszúra szólítja fel. A férfi kezdetben hezitál, mivel testvére is egy bosszú áldozata lett - megerőszakolt és meggyilkolt egy prostituáltat -, ám enged az anyai akaratnak és véres bosszúhadjáratba kezd. A harcművészetben is jártas Julian-nek szembe kell néznie egy titokzatos ex-zsaruval, és a korrupt és kegyetlen bangkoki alvilággal.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

17
Csak magadra figyelj oda és ha minden szerved szenved akkor jól érzed amit érzel. Esetemben hogy egy újabb film amit csak egy színész miatt nézett meg az emberek többsége, és hogy a színész is pont azért szerepelt benne mert tudták hogy nem lesz felejthetetlen alkotás.
16
Jó,Film ez,csak oda kell figyelni.Érteni kell.. :,)
15
nagyon gyenge lett ez a Gosling -film. elvont és uncsi volt.
Gosling miatt néztem meg, hogy még összeverve is szexi , de uncsi volt
14
Hm jobbra számitottam de azért 1* szer meglehet nézni bár a vége egy kicsit furcsal volt! hm kicsit beteges ez a fil de azért körülök hogy láthattanm ! KKÖSZÖNÖM A FELTÖLTÉST ! Ryan Gosling eszméletlen jó színész miatta néztem meg !
13
lesz vmikor szinkronja?
12
soha ne kezd el nézni...ennél csak jobb időtöltést találhatsz.
11
Ennél rosszabbat életemben nem láttam még.. már csak azért néztem végig, hogy hátha történik benne valami.. de sajnos csak elvesztegettem az életemből rá egy csomó időt!!! 10/0.
10
Ezt a filmet Isten sem bocsáthatja meg a készítőinek .
9
szeretem a rendezőt nagyon, de ezt annyira nem. / extra szépen van fényképezve.