Egy kutya négy élete (2017)

A Dog's Purpose

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Bailey egy pajkos kiskutyaként jön a világra, története pedig egy szerető kisfiú karjaiban kezdődik. A tapasztalatlan gazdi és a játékra mindig kész eb hamarosan elválaszthatatlan barátokká válnak, akik feltétel nélkül elfogadják egymást. Megannyi izgalmas kalandot élnek át együtt, miközben Bailey arra a nagy kérdésre keresi a választ: mi lehet a létezése célja, mi keresni valója van az emberek között.
Ahogy múlnak az évek a már aggastyán korba lépő Bailey tudja, hamarosan el kell búcsúznia a számára legfontosabb személytől, akivel élete minden egyes napját megosztotta. Ám ekkor megtörténik a csoda, és egy újabb kölyökkutya testében születik ujjá. Később aztán egy újabb és megint egy újabb eb bőrébe bújva éli mozgalmas, vidám és meghitt pillanatokkal teli életét. Vándorlásai során számos gazdit tanít meg nevetni és szeretni, mialatt próbálja megérteni, milyen küldetéssel született a világra.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

153
@trufo19960319
Én már láttam a filmet és az egyik legjobb ebben a témában! De kérlek legközelebb használd a spoiler gombot... Köszönjük!
152
Ilyen szívbemarkoló filmet még nem láttam ,elmondhatatlanul sok igazat mutat a film az állattartó emberekről , ami elszomorító,hogy egy élőlénnyel így bánjanak , de a vége a legszebb ,visszatalál az első gazdájához,barátjához ,akinek az élete volt, a hű társa .
151
Életemben nem sírtam ennyit filmen! Éppen ezért talán nem is ajánlom az érzékenyebbeknek, mert a megnézése után keményen padlóra lehet kerülni.
150
Aki szereti a kutyákat nagyon ajánlom. Soha nem sírtam még filmen de ezen kétszer is. NAgyon jó kis film nekem nagyon tetszett. 10/10
149
Megható, életem első filmje amin a szememből kicsordult egy könnyszem. 4szer néztem meg a mozikban. Hihetetlen, és elgondokodtató 10/10 számomra az egyik legjobb film.
148
Megható kis film, csak ajánlani tudom mindenkinek! Kutyásoknak kötelező! 10/10
147
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!

csak azert mert neked nincsenek erzeseid egy kutya irant attol meg nem kell leszolni.. Sokaknak egy Kutya tobbet jelent mint barmien emberi "Barat"...
146
ebbe mi a jó? 10/2 max
145
Nagyon szép film 10/10 Köszi a feltöltést