Egy szent szarvas meggyilkolása (2017)

The Killing of a Sacred Deer

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Steve, a karizmatikus sebész életében váratlanul feltűnik egy tinédzser. A fiú kezdetben megmagyarázhatatlan barátkozása, valamint érdeklődése az orvoslás iránt hamarosan értelmet nyer. A tinédzser ismerteti bosszújának tervét, melynek része a fiú anyja és a sebész férfi. Steve és családja élete fenekestül fordul fel a mind félelmetesebb fenyegetés és egyre intenzívebb pszichológiai terror hatására.

anolin/Cerberus

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Gounlimited.to
  Gounlimited tárhely 
   
  Vev.io
  TheVideo tárhely 
   
  Upvid.co
  Upvid tárhely 
   
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vev.io
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

61
Első soron: Gyönyörű képi világ, és iszonyatosan érzékletes zenei aláfestés kíséri végig az egész filmet. Az ellentétes képkompozíciók (A teljesen centrális és a kép szélére illesztett fókusz) eleve rányomnak egy "hová is kapjam a fejem" érzést. Minden elismerésem, ami ezt illeti. Viszont a story, aminek, a legalapabb alap koncepciója még jó is lenne (életet az életért), nagyon elment a fenébe...
Mielőtt nekem csapná valaki, hogy "ohh, csak értelmiségieknek ajánlott film, ha nem vagy művészlélek, akkor menj kapálni", üzenem, hogy kifejezetten értékelem az elvontabb, mély gondolatokat ébresztő filmeket... Amiknek van értelme!
Hiába akarjátok belesulykolni, hogy ~már pedig ez mitológiai alap~, ez lehet így, és sokszor működik is, DE...a XXI. században annyira BUTA lesz, akárhogy csűrjük és csavarjuk.
SPOILER: Sanszos hogy mérget használt a kis mocsadék...Első dolguk az lenne egy orvosi közegben, hogy 1.elmondják, hogy méreg lehet, és az után fognak kutakodni, hogy legyen ellenszer. 2.a rendőrségen feldobják a fenyegetés miatt a kis mocsadékot.
Ehelyett egy buta család roppant buta döntéseit és semmit tevéseit kell hogy végignézzük, miközben már kínoz a tetye-totyaságuk. A nagyanyám többet tesz, hogy megtudja miért esik össze a sütemény tésztája, mint ez a család.
60
Ilyen szar filmet már rég nem láttam időpocsékolás volt ez a 2-óra. Az első fél óra még érdekes volt aztán a felénél már kezdett unalmassá válni de gondoltam már csak végig nézem hátha kialakul vagy valami.De rohadtul nem! Ez EGY SZENT SZAR MEGGYILKOLÁSA VOLT!Kibaszott idióta film.Ne nézze meg senki. 1.-pont mert nullát nem lehet adni.
59
akinek gyereke van, és erre a filmre azt mondja, hogy jó, azt kerülni kell messziről
58
elmebeteg szarság. javasolták, de az is beteg, aki javasolta...
57
Kikérem magamnak . Borzalmas beteg és hihetlenül rossz hatású film.
55
Hát ez a film egy nagy kalap sz.r értettem a lényegét, hogy mit is akar mondani de ha tudom az elején hogy ennyi lesz az egész film akkor biztos, hogy 5 perc után kikapcsolom.
54
egy beteg pali csinalt egy beteg filmet
53
hogy lehetseges ezt egyeltalan engedelyezni , beteg mocskos agy szulemeny
52
Az eleje unalmas, majdnem ki is kapcsoltam. De aztán eldurvul a film. De nem a sablonos horror filmek módjára, hanem a rendező kiválóan idegesíti és szellemileg lehúzza a nézőt. A Homár-t láttam először, szóval "többet" vártam ettől a filmtől. De nem rossz, tényleg nem rossz...10/7