Igaz legenda (2010)

True Legend

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Su Can tiszteletreméltó életét teljesen felborítja bosszúszomjas öccsének visszatérte. Yuan a háború poklából jön, oldalán az Öt Mérges Ököl halálos csapatával. Kettejük sorsszerű, első harcát Yuan nyeri, Su teljesen összetörve menekül el, hogy mindent hátrahagyva a hegyekben készüljön fel véres bosszújára. Végül egy azelőtt sosem látott harcművészeti technikával, a Részeges Ököllel tér vissza, hogy beteljesítse végzetét.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidzi.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidup.me
   
   
  TheVideo.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

8
A részeges stílus a kedvencem az összes Kung-Fu stílus közül... nálam nyert ügye van.
6
Hát nem tudom. Elég silány minőségű kínai filmek kerülnek fel újabban erre az oldalra. A szinkron hangok olyan halk, hogy nem lehet érteni mit is mondanak. Azt értem, hogy a reklámból élnek, de találkoztam olyan reklám oldallal, amit nem lehetett bezárni, így a gépet kellett kikapcsolni, ami persze nem használ a számító gépnek. Sajnos ez az új oldal nem hozta el a megújulást számomra, inkább rosszabb minőséget eredményezett.
5
A részeges stílus a részeg majmok illetve részeg emberek mozgását összekeverve alakult ki,természetesen a kung-fu stílusokból is beletéve pár dolgot.Kevesen vannak akik valóban magas fokon űzik,de ez az egyik legkiszámíthatatlanabb stílus ha nem a legkiszámíthatatlanabb.Iszonyatosan nagy egyensúlyérzék és mozgáskordináció kell hozzá de aki magas fokon űzi azt nem egyszerű legyőzni...
4
Egyre gyengébb filmek, sorozatok kerülnek fel a sajnálatomra...a kérések között nagyon jók vannak, de úgy látszik azokat nem fordítják...
3
Nem véletlenül ez a címe.Viszont nyilván nem így alakult ki a részeges stílus bár leírást nem találtam róla.Tipikus film egy harcművészeti stílusról némi fantáziával hiszen egy lecsúszott alkoholista tudatalatti fejlődéséről szól ami persze egy új harcművészeti formához vezet.Gondolom egy kung fu ágazat elemeiből ,gyakorlataiból született ez az eltorzult stílus de nem tudom pontosan csak találgatok.Maga a film nagyon tetszik és ötletes.Ha meg akarja valaki nézni ne az átlagos kung fu filmek témájára számítson.
2
dabmis ez egy megtörtént eseményen alapszik ha végig nézted akkor rá jöhettél volna hogy a részeges Kung fú alapitojárol szol hogy hogyan jött létre ez a harc modor és az elejétől a végéig jó film volt 10/10
1
Olyan amilyen! Nincs igazi sztori, illetve a film felénél elfogy! Hogy onnan minek folytatódik azt nem tudom, viszont látványos jó koreográfiát csináltak hozzá! Nagyjából ennyi! Erős közepes!