Jane Eyre (1996)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Jane Eyre-t, a nincstelen árva kislányt nénikéje leányiskolába adja büntetésből. Bűne annyi, hogy okos, tehetséges, és nem hajlandó alávetni magát a felnőtt világ hazug, képmutató törvényeinek. A szigorú leányiskolában kíméletlen megaláztatásokat kell kiállnia.
Évek múltán az ifjú Jane Thornfieldbe szegődik nevelőnőnek, hogy a kastély mindig távol levő urának törvénytelen leányát, Adele-t tanítsa. Thornfield ódon falai baljós titkokat rejtenek. Egy titokzatos szolgáló néha fel, majd eltűnik, időnként pedig hátborzongató nevetés hallatszik a homályos folyosókon.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

4
Villámgyors reakció, köszönöm
3
Én pont hogy ezt a változatát szeretem a legjobban
2
Már az összes Jane Eyre filmet és mini sorozatot láttam már Az a jó szerintem ezekben a filmekben hogy hiába ugyan az a történet de a szereplők akik el játsszák a karaktereket az nem és pont ezért lesz megint csak csodálatosan szép és izgalmas ez a történet. Nekem nagyon tetszett ez az évjáratú Jane Eyre film A főszerepet játszó színész (William Hurt) szerintem nagyot alakított ebben a a filmben mert nagyon rá öntötték ezt a szerepet. És ott van (Charlotte Gainsbourg) nem tudom hogy a külseje ami miatt tényleg egy szegény, szomorú de ugyan akkor okos és tudja hogy mit akar nőnek látszik. De egy biztos hogy ezt a szerepet nagyon neki találták ki mint Jane Eyre Egy szóval mindenkinek csak ajánlani tudom aki szereti az ilyen filmeket. Köszönöm hogy láthattam ezt a filmet!
1
Szeretem ezt a történetet, de ez elég gyenge változat. Azért köszönöm.