Jégkorszak 5 - A nagy bumm (2016)

Ice Age: Collision Course

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A horda nem hordja el magát: a jégkorszak sztárjai (Sid, Manny és Diego) valamint rokonaik, szerelmeik és a tápláléklánc összes gyöngyszeme pályája legnagyobb, leglátványosabb kalandjába keveredik. Akkorába, amibe beleremeg a Föld! És egyszerre történik minden. Motkány véletlenül egy jégbe fagyott űrjárműre akad, természetesen nem ért semmit, és természetesen hihetetlen folyamatokat indít be - pedig csak egy makkot szeretne elspájzolni. Ez alatt Manny a férjhez készülő lányától való elszakadást gyakorolja, Diego, szintén rájön, hogy a kardfog nem feltétlen akadálya a családalapításnak, és Sid kénytelen szembenézni a ténnyel: az összes barátja rátalált az igaz szerelemre, csak ő nem. De azután szembenéz egy dögös lajhárlánnyal is...

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidlox.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

89
Jó kis mese
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!


88
Kicsit tul felszereltek voltak az elolenyek.Nem csodalom,hogy beletettek az urjarmuvet,mivel meg az egyik elozo reszben benne volt amikor Sid egyedul setalt a barlangban.
Koszonom a feltoltest,pontozasom 10/8.
87
Nagy Jégkorszak rajongó vagyok,de ez nem is hasonlitható egyik részhez sem!!3/10
86
Szubcsi
85
Ez is olyan ,,zs" kategória már, csak remélhetjük, hogy az alkotók nem vágnak bele egy hatodik részbe is... Az első három egyébként kimondottan aranyos és vicces volt! Sokszor újranézős is akár, de aztán valahogy elfogyott az ötlet és itt is már csak a kellemetlen erőlködés maradt :/ A feltöltést azért köszönjük!!
84
Nagyon jó és humoros! Nagyon jól sikerült,ajánlom másnak is!
83
Ha holnap jut rá idő, fent lesz úgyis. : )
82
Kár, hogy felírat nincs hozzá!
80
A sorozat legalja.