Maradj csendben! (2016)

Keep Quiet

Értékeléshez regisztráció szükséges!
2016 áprilisában a New York-i Tribeca filmfesztiválon nagy érdeklődés mellett mutatták be azt a dokumentumfilmet, amelyik a szélsőjobboldali párt, a Jobbik igazi arcát ábrázolja. A Maradj csendben! című alkotás Szegedi Csanád történetét meséli el, aki korábban a Magyar Gárda és a párt alelnöke volt, de zsidó származásának napvilágra kerülése után kilépett.

A csattogó bakancsok, a szélsőséges militáris csoportok felvonulása valósággal sokkolta a külföldi nézőket. Nemcsak az Egyesült Államokban, hanem világszerte azokban az országokban, ahol a Maradj csendben! című dokumentumfilmet máris bemutatták. A magyar média egyelőre nem számolt be a dokumentumfilmről, és arról sincsen információ, hogy valaki a forgalmazását tervezné.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

18
KertIb- ből már ki is robbant a liberális demokrata, a szólásszabadság lovagja "Javaslom, hogy ehhez a filmhez ne lehessen megjegyzést írni elkerülve az antiszemita és anticionista megjegyzéseket". Jobb ötletem van csak antimagyar megjegyzéseket lehessen írni
17
Az a gond ,hogy nem a származása miatt lépett ki, hanem mert le akarta fizetni az újságírót ,hogy az ne fedje fel a származását.
16
Nagyon tanulságos.
Elohim gadol. (Isten nagy.)
15
Csak engem zavar, hogy furcsán van megváva a magyar szöveg? Mondatvégek hiányoznak, felsorolások szakadnak meg - érthetetlenné, vagy legalábbis nehezen értelmezhetővé téve a mondanivalót. (Gondolom, van hozzá angol felirat, érdemes lenne egy olyan linket is feltenni, ahol az olvasható.)
Amit még hiányolok a filmből: a MIÉP megemlítését (mintha a Jobbik előtt nem lett volna antiszemita párt Mo-n), mennyire játszott szerepet a vallás az életében, mielőtt kiderült a zsidósága, és hogy az édesapja (valamint annak rokonsága) hogyan viszonyult a kialakult helyzethez?
14
Nagyon jo film. Sokan persze nem ertik, vagy nem akarjak erteni. Sajnos ujra megtortenhet.
13
Egy köpönyegforgató ,senkiházi portréját láthatod itt (is)! Egy zsidós film a sok közül,semmi különös!
12
Egy köpönyegforgató ,senkiházi portréját láthatod itt (is)! Egy zsidós film a sok közül,semmi különös!
11
Egy köpönyegforgató ,senkiházi portréját láthatod itt (is)! Egy zsidós film a sok közül,semmi különös!
10
Kedves Kertib! Úgy hiszem, akik itt kommentelnek kellő háttértudással rendelkeznek az adott témáról. De!!! És itt jön az, ami a leglényegesebb: ki mit fogad el igazságnak. A mai fiatalok történelmi tudása: úgy hiszem a régiekénél több és jobb. Ne feledjük az oktatás nem volt mindig mindenki számára elérhető. Bán Mór könyvét pedig szerencsére sokan olvassák, véleményem szerint jó film lehetne belőle, de ez csak egy kis plussz volt a kommentembe, te pedig majdnem lenyelsz itt mindannyiunkat keresztbe.
9
Kertib, szerintem ne erőltesd a dolgot, már sikerült bizonyítanod, hogy a hozzászólók között te vagy a leginkább elfogult...