Mellékhatások (2013)

Side Effects

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Emily (Rooney Mara) és Martin (Channing Tatum) fényűző életet éltek, mindenük megvolt, amire csak vágytak, egészen addig, míg Martin belső kereskedés miatt börtönbe nem került. Négy év után a fiatal feleséget épp úgy letaglózza férje szabadulása, mint mikor lecsukták: képtelen örülni az együtt töltött időnek, mély depressziója öngyilkossági kísérletbe kergeti. Emily felkeresi Jonathan Banks (Jude Law) pszichológust, abban reménykedve, hogy a terápiák, és az antidepresszánsok kirántják elkeseredettségéből, és újra élvezni tudja az életet. De Emily tünetei nem változnak, egyre sötétebb gondolatai már-már az őrületbe kergetik őt. Ekkor dönt úgy Banks, hogy egy új gyógyszert ír fel a fiatal nőnek, azonban a nem várt mellékhatásokkal senki nem számol.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidzi.tv
   
   
  Estream.to
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidoza.net
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

77
Rosamund
Akkor nem csak engem vegzált az a hang.
76
Nem tudom, hallottam-e már valaha is Catherine Zeta-Jones valódi hangját, de ha csak megközelítően is olyan, mint ebben a filmben Tóth Enikő szinkronja, akkor inkább játsszon néma szereplőket. Annyira idegesítő volt, hogy a hátamon borzolódott a szőr. Tompa, színtelen, monoton, modoros. A terv biztos az volt, hogy rettentően szexi, visszafogott, búgó hangot adjanak neki, de ez minden lett, csak az nem. Egyszerűen idegesítő. Nem szoktam így felakadni a szinkronon, de ez most úgy kiborított, hogy a filmre is alig tudtam koncentrálni.
(Esettanulmány: hogyan vágjunk haza egy egészen jó filmet valami hülye aprósággal?)
75
Jó volt.A fő csavart azért elég hamar ki lehetett találni rutinos filmnézőknek,inkább az volt az érdekes,hogy hogy oldja meg a főhős a gebaszt.
74
Húha, nem semmi film! Vannak benne csavarok ezerrel. 10/9
73
Utáltam, bár ne néztem volna végig, unott, vontatott, erőltetett, idegesítő az egész úgy ahogy volt.
72
Oh, ez tényleg egész jó.
71
Egy rendes csalódásmentes jó hétvégi film. 10/10
70
Fordulatos, jó mizi. Jude Law hozta a szokásos jó alakítást. 10/9.
68
nagyon állat film 10/9.5