Ómen (1976)

The Omen

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Robert Thorn, az Amerikai Egyesült Államok római nagykövete megtudja, hogy felesége halott fiúgyermeket hozott a világra. Ahelyett, hogy közölné Katherine-nel a rossz hírt, Robert inkább úgy dönt, hogy a katolikus egyházon keresztül inkább örökbe fogad egy újszülöttet. A gyermek születési adatait misztikus homály fedi és ahogy "cseperedik", egyre több rémisztő és baljóslatú esemény történik a Thorn házban. Egy pap figyelmezteti a nagykövetet, hogy örökbefogadott gyermeke, Damien minden bizonnyal a Sátán fia, maga az Antikrisztus. Szerinte csak egyetlen ember van a földön, aki képes szembeszállni vele: egy Bugenhagen nevű férfi, aki Izraelben él.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

10
Ez a film - a két utána következő részével egyetemben (a negyedikről direkt nem teszek említést) - a legnagyobb klasszikusok közé tartozik. A teljes lélektani bizonytalanság filmje, remek témaválasztással, kitűnő színészgárdával, és olyan kísérőzenével, hogy kedvem lenne szenteltvízzel körülvenni magamat.
8
A Zenéjétől még mindig kiráz a hideg..
Klasszikus..
10/8
7
Szerintem Az ördögűző jobban sikerült, de ez is tetszett! Alap! Köszönöm a feltöltést! 8/10 pont
6
A kisfiú vagy véletlen,vagy direkt,de ugyan úgy néz ki mint aki kirobbantotta a 2-ik világháborút.Van egy fénykép ahol gyerekekkel áll ilyen óvodai kép és ráadásúl a legfelső sorban és középen.Szerintem 100%-ig biztos vagyok benne,hogy nem iylen az eredeti kép ha van is egyátalán.Hisz mekkora ennek az esélye,hogy ott legyen ahol van.Legfelűl és középen.Lényegtelen,de ha ilyen volt kisfiú korában az kiköpött Damien.
2
Igen, a legjobbak között a helye.
1
Gyerekkorom legparázósabb filmje!