Örökség (2018)

Hereditary

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Miután Ellen, a Graham család nagymamája meghal, lánya egyre több megmagyarázhatatlan eseménnyel szembesül anyja múltjából. Minél többet fedeznek fel az elhunyt asszony életéből, annál baljósabb változások következnek be a család élő tagjainak életében. Ari Aster első nagyjátékfilmje egy család szétesésének mesterien bemutatott, lidércnyomásos látomása, bővelkedik hátborzongató jelenetekben. A családi gyász baljós, mélyen nyugtalanító események elindítója. És mi lehet a vérfagyasztó örökség?

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
  Mozis hang! 
   
  Vidlox.tv
  Mozis hang! 
   
  Vidoza.net
  Mozis hang! 
   
  Vev.io
  TheVideo tárhely - Mozis hang! 
   
  Upvid.co
  Upvid tárhely - Mozis hang! 
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Upvid.co
  Upvid tárhely 
   
  Vev.io
  Vev.io tárhely 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

103
...na szóval, nem volt ez olyan rossz...beteg ugyan, de egy sajátos szemléletű alkotás...a színészi játék kifejezetten jó volt...a vágások is...nálam megért egy nyolcast a tízből...
102
Helló. Cerberus. ip alapján nem tudod teljesen letiltani. tényleg idegesítő ezt a szart látom mindig. ezzel akarja a filmezz.eu lerontani!!?? amit hirdet az egy kamu szar. lehet ha be is regisztrálsz rá meg a gépedre is rá telepszik. Hacker
100
Ökörség. Srácok okosan és a legnagyobb tisztelettel mondom. Nem kell egy moderátor.? Letisztítom az oldalt kirugdalom ezt a sok hirdetőt de előtte lezárom a reget minyima fél évre e-mailba lehet külön jelentkezni. Ezt kéne tenni.. Persze nem gondoltam komolyan hiszen nem ismerjük egymást. De valakinek nem volna erre fél napja?? Szerintem bátran ki merem jelenteni, hogy több száz ember nevében beszélek.
99
Ez a film miért igényelne inteligenciát?? Egyszerűen az atmoszféra egyátalán nem fogott meg. De legalább ha történt volna benne valami. A mai horroroktól nem lehet félni? Na de ettől lehet? A dolog című film alatt leírtam mik a kedvenceim. A fűrész meg csak véres. 15 éves vagyok közel sem felnőtt és régebben 10-11 éves koromban néztem a Rémálom az elmutcábant és a horror a szaharábant amiktől valamennyire féltem. A többi kedvencemen max halványan féltem de nem igazán. A horrorok 90%ától amit láttam pedig egyátalán nem féltem.
98
Ez mi a [email protected] volt???DDD
97
Ennél gyengébb horrort én még életemben nem láttam! Az első 90 percben szó szerint nem történik semmi! A maradékban pedig annyira gyenge az alakítás és az "ijesztések" hogy hozzájuk képest még a Hófehérke is egy ijesztő film. Az alapsztori pedig egy akkora eget verő baromság, hogy azt szerintem két üveg bor után találta ki a forgatókönyv író egy görbe estén. NE nézzétek meg, csak elpazaroltok 2 órát az életetekből! POKOLIAN ROSSZ FILM!!!
95
A rengetek negatív kritikát elolvasva gondoltam adok egy esélyt a filmnek,vasárnapra,amikor nincs más dolgod,meglehet nézni,nekem igen is tetszett,láttam már ennél sokkal rosszabbat,és egyet kell értsek a többiekkel,bűn ronda szegény lány !