SAGA - A holtak átka (2013)

SAGA - Curse Of The Shadow

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Egy titkos társaság - az Árny - azon dolgozik, hogy visszahozza világunkba Goth Azult, a Halál Istenét. Ennek megakadályozására alakul kényszerű szövetség egy hitehagyott lovag, egy elf fejvadász és egy saját hordája által kitagadott ork között. Vajon sikerül-e megmenteni a világot a pusztulástól?

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Estream.to
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

35
Nem volt jobb dolgom, hát megnéztem. Felejthető.
34
nagyon gagyi. 30 perc után elaludtam rajta a csata jelenetek és a vágás, valami borzalom 10/1
32
Hát ez engem sem fogott meg de azért köszönet.
31
Ritka gagyi!! Csak mazochistáknak ajánlom!!
30
nem volt a legjobb film a világon, de nekem tetszett, köszönöm
29
nagyon kell unatkozz hogy vegignezd
28
Az alap story jó lenne... De a kivitelezés.. egyenlő a 0-val. A fény effektek szinte mindig ugyan azok, a harcok unalmasak, a színészek pocsékak (kivéve 1-et.). Ez a film nekem a "Családi titkok" TV2-es sorozatra emlékeztetett, ahol monoton mondják a szöveget semmi érzelem, amatőrök a színészek, béna operatőr. Több csatajelenetnél láttam a jelmezt, szó szerint a nyaki résznél a maszk jelmezét. A film egyedüli pozitívuma a tájakban rejlik.
27
Bele kezdtem, de elég is volt!
26
Nekem viszon tetszett, elfogadtam, hogy nem nagy költségvetésű a film, és egész nézhető volt nekem, igazából aki azt mondja, hogy olcsó gyűrűk ura, inkáb a World of Warcrafthoz (Goblin, Paladin, Hordák, ezek nagyon wowos dolgok) hasonlítanám magát a világot amiben játszódik, és megmondom őszintén, engem nem nagyon zavar, hogy nincs benne több ezer ember, az a pár elvan, és kész..