Sky kapitány és a holnap világa (2004)

Sky Captain and the World of Tomorrow

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Híres tudósok tûnnek el titokzatos módon, szerte a világon, majd félelmetes, óriási robotok jelennek meg és tipornak szét mindent New York utcáin. E sorozatos rejtélynek ügyében kezd el nyomozni Polly Perkins, a Chronicle riportere, aki régi szerelmét, Joseph Sullivan kapitányt, a csak Sky kapitánynak nevezett vakmerõ repülõs tisztet is megnyeri az ügynek. A nyomok a megfoghatatlan Dr. Totenkopfhoz vezetnek, az ördögi elme az értelmi szerzõje a világ elpusztítását célzó õrült tervnek. Az emberiség sorsa Polly Perkins és Sky kapitány kezében van.


K96

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidlox.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

12
Nekem tetszik,egy jó kis retró kaladfilm egyedi látványvilággal.
11
képregény adaptáció, képregény stílusban. akinek van fantáziája és szereti a régi kort ötvözni a jövő technológiájával annak tattszeni fog. egyszer simán nézhető. néha még humoros is! "blende sapka"
10
Egyszerűen nézhetetlen és unalmas.
9
Szerintem teljesen jó 7/10 minimum
8
Őszintén szólva nem értem az erős negatív kritikákat, egyszer szerintem simán nézhető. Pláne ezzel a rajzos-képregényes hangulattal. 7/10
7
Ajánlom figyelmetekbe mikor készült és hogy a művész egy klasszikust akart alkotni . A maga nemében jó film aki 3d fan az ne né
ze.
6
ez egy klasszikus amcsi képregény feldolgozása...folytatásos képregényfüzetek közül az egyik elsőé...nem olyan rossz...Ja és az első olyan film volt amit csak greenvászon-animációs háttér- előtt vettek fel!
5
nemis ertem hogy adhadtak az IMDB 6.1 pontot...ez valami durva [email protected]
4
Jesszusom, mi ez a f...? 0/10
3
Zseniális! bár van benne egy-két baki, de aki szeret elrugaszkodni, annak tetszeni fog