Szellemirtók (2016)

Ghostbusters

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Szellemek még mindig vannak, és szellemirtókra is szükség van. Az új szellemet Paul Feig ereszti ki a palackból, aki Melissa McCarthy-val a főszerepben az elmúlt évek legnagyobb vígjátékait hozat tető alá: Nekik köszönhetjük a Koszorúslányok-at a Női szervek-et és A kém-et is.
Az új szellemirtókban három nő alakítja New York megmentőit, de az eredeti filmek sztárjai (Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver) is mind visszatérnek - és persze jönnek a digitális forradalomnak megfelelően felturbózott földöntúli lények is!

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidup.me
   
   
  Faststream.ws
   
   
  Vidzi.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Kingvid.tv
   
   
  Estream.to
   
   
  Indavideo
  Bővített változat 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

160
Valami eszméletlen film főleg a beszólások! nekem oltárian tetszett főleg a csoki nő...Még jó hogy belevonták őt is különben nem lett volna humora az egésznek.
158
Már várom a Predator feminista változatát.
156
minősíthetetlen
155
Sok rosszat halottam eről a filmről ezért csak most mertem megnézni,és nem értem miért savazzák enyire ez marha jó volt!
154
köszi a feltöltést!
10/6 pont
153
Ha megpróbálok elvonatkoztatni az eredeti filmektől,akkor vígjátéknak elmegy. Volt egy-két jó poén,a színészek se rosszak,de az első két film túl nagy kultuszt teremtett ahhoz,hogy ilyen gyenge folytatást kapjon. Megérdemelte volna(és mi is) hogy ennél egy kicsit komolyabban vegyék a témát. Már már paródiába csapott át némelyik jelenet,főleg a vége. Jobb lett volna ha időrendbeli folytatást csinálnak, sokkal több szereppel az eredeti színészekkel is,tudom Harold Ramis már nincs köztünk,épp ezért illett volna megemlékezni róla is. Mondjuk Cristopher Nolan rendezésében megnéznék egy Szellemírtók filmet.