Személyiségtolvaj (2013)

Identity Thief

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A kimeríthetetlen pénzkeret lehetővé teszi Diana számára, hogy flancoljon Miamiban, és megvegye, amire csak kedve szottyan. Csak egy a bökkenő: a kártya, amit a vásárlási ámokfutáshoz használ Sandy Bigelow Patterson nevére szól, aki egy számlakezelő, és az Államok túlsó felén lakik. Az igazi Sandy Bigelow Pattersonnak egy hete van, hogy levadássza a szélhámost, mielőtt a világa összeomlik, így délre indul, hogy kérdőre vonja a nőt, akinek szabad belépőkártyája van az ő életébe. Próbálkozik vesztegetéssel, hízelgéssel, veszekedéssel, de kénytelen rádöbbenni, milyen kemény meló visszaszerezni a saját nevét.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Gounlimited.to
  Gounlimited tárhely 
   
  Vev.io
  TheVideo tárhely 
   
  Upvid.co
  Upvid tárhely 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

82
Egyet kell értsek a negatívkodókkal; harmadszori nekifutással sikerült végül megnéznem, pedig szeretem Melissa önparodizációit, de ez a Jasonnel való kettőse borzasztó idegesítő, vontotatott és valami rém közönséges masszává sűrűsödött. Ezt a filmet egyszerűen kényelmetlen volt nézni, sok jelenetét kínosan feszengtem végig. Sajnos messze esett a vígjátéktól, így a pontszámom is a maxtól. 10/4
81
a film nagyon jo,ami zavart az a nyelv volt,hogy 1x magyar 1x angol.De magaba a film szuper
80
Idegesítő, finoman fogalmazva rossz film! Nem ajánlom
79
iszonyu kozonseges. semmi vicces nincs ebben a filmben. az hogy tragar,mint egy kocsis meg koveren borul mint a kejfeljancsi,az minden mas,csak nem humor. kapott egy 4-est a B kategorias ficko miatt.
78
Csak a vidto és a youwatch linkeken olyan. Azért mert az a vágatlan verzió és az nem jelent meg magyarul. Most épp nem lehet tölteni a vidto-ra de ha megjavul akkor kicserélem őket.
77
jó film de szinkron hibás
76
váltakozik a nyelv angolról magyarra, így elég élvezhetetlen
74
10/10 ez a szinésznő valami eszméletlen jó
73
Nagyon klassz film volt!Rég nevettem ennyit!