Szólíts a neveden (2017)

Call Me by Your Name

Értékeléshez regisztráció szükséges!
1983 nyarán, Észak-Olaszországban a 17 éves amerikai fiú, Elio Perlman (Timothée Chalamet) a családja XVII. századi villájában tölti napjait, kottákat másol és Marziával (Esther Garrel) flörtöl. Egy nap megérkezik Elio apjának (Michael Stuhlbarg), a görög-római kultúra professzorának új gyakornoka, a doktori disszertációján dolgozó Oliver (Armie Hammer). Ez a nyár örökre megváltoztatja Elio és Oliver életét.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidlox.tv
   
   
  Vev.io
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vev.io
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

52
nagyon szép film, különleges, én 10pontot adok, köszi a feltöltést
51
Nos BloodRedRose nyugodtan olvasd el a könyvet is én olvastam PDF formában még a film előtt gondoltam induljak az alapoktól, és nekem nagyon átjött az is épp úgymint a film egyformán jó volt és tetszett nekem mind a 2 jelleg.
50
Nagyon magával ragadott az érzelmi világ ,a színészek ,úgy egybevetve mindent fantasztikus volt. Imádtam (<3) az utolsó kockáig Őszintén megnéztem és utána meg kellett még egyszer, a regényre is kíváncsi vagyok ,de van egy olyan érzésem ,hogy azt már megkönnyezném.Azoknak ajánlom ,akiknek nincs problémájuk az azonos neműek szerelmével, vagy eléggé nyitott gondolkodásúak , mert azok tudják értékelni ezt a történetet ítélkezés nélkül.
49
Nos fntbia én én is láttam a filmet előtte olvastam a regényt gondoltam kezdjünk az alapoktól, szóval elolvastam a regényt PDF formátummal utána jött a film felirattal kizárásos alapon mert hogy a filmhez nem készült magyar hangsáv, és én is úgy vagyok vele hogy jó volt a történet mind a 2 formában attól függetlenül hogy ez ugye egy férfi és fiatal fiú szerelmi története, aki épp hogy a felnőtt kor küszöbét kerülgeti jobban. Meg talán az is közrejátszik a dologban hogy én is ezt az életformát élem és emiatt valahol jobban átlátom amit ott a történetben lezajlik, és át is érzem eléggé jól szóval emiatt tudtam is azonosulni ezzel a filmmel rendesen. Szóval mindent egybevéve ez is olyan történet hogy kinek milyen az ízlése az élete meg az egész jellege, és úgy áll hozzá de nekem a film eléggé életszerű volt és átjött amit láttam épp mint a könyvben mikor olvastam elejétől a végéig.
48
Még az előtt láttam, hogy kijött volna a moziban nálunk, de elmentem és megnéztem újra ...sőt azóta is többször, ami nem valami jó, mert kezdem úgy érezni, hogy azok az erős érzelmek, amiket első alkalommal átéltem, már eléggé elhalványodtak, DE lényeg a lényeg! ez egy remek film, és ha nem tudod élvezni, mert tele vagy homofóbiával, én őszintén sajnállak - sok jó dologból maradsz ki az életben, nagyon jó műalkotásokból, mint például ez a film is, és még csak meg sem fordul a fejedben. Érdemes máshogy nézni a világra, nyitottan és intelligensen.
Személy szerint nagyon kíváncsi voltam az ilyen kommentekben is megjelenő negativ primitivizmus miatt, mégis hányan lesznek a moziban körülöttem, és fogok-e hallani valamit. Kevesen voltak, ami nem meglepő, viszont a 'híres barackos jeleneten' kívüli ledöbbenéseken kívűl minden percben úgy éreztem, hogy a többiek is teljes mértékben látják a film értékét, és ennek nagyon örültem.
Remek a képi világ, a színészek, rendezői munka és úgy igazából minden. Rendkívüli módon át tudtam érezni a történteket; egyszerűen imádom, hogy végig nyugodt, nincs intenzív konfliktus csak egy történet arról, ahogy két személy szerelembe esik, és végül (SPOILER) szimplán a világ és helyzetük miatt eltávolodnak egymástól valószínűleg egy életre.
Tervezem elolvasni a könyvet is, hiába problémáznak a miatt is, hogy az író nem meleg, a könyv és a film sem, mindketten biszexuálisok, mintha az probléma lenne meg blah blah, az embereknek semmi sem jó, de ha ennyire jó a film és bárhogy is nézed, it is gay and iconic, akkor a könyvet is érdemes lehet elolvasni.
Anyway, köszönöm a feltöltést! Remélem sok ilyen filmet nézhetek még meg az évek során; 10/10!
47
Ennél szebb filmet még esküszöm nem láttam; pedig elég sok filmet láttam már, főleg ilyen csöpögőset!
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!

Köszönöm a feltöltést és a feliratos munkát!
46
Heyoo.
Bátorkodom megkérdezni, lehet-e számítani magyar szinkronra?

Elnézést, ha már kérdezték előttem, de annyira ment a vita, hogy egy idő után feladtam a hozzászólások olvasását.. owo'
45
Annie81 jól mondja. A film tényleg tökéletes.
43
Magnifique! There's more to love than boy meets girl... Bravo.(<3)