Szörny Rt. (2001)

Monsters, Inc.

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Amikor a felnõttek leoltják a gyerekszoba lámpáját, a szekrénybõl szörnyek bújnak elõ, hogy ijesztgessék a kicsiket. Ezt minden gyerek tudja. Azt viszont kevesebben sejtik, hogy a rémes figurák nem azért huhognak, mert élvezik. Egyszerűen ez a munkájuk. Sully, az óriás szõrmók az egyik legsikeresebb alkalmazott a cégnél, õ a Szörny Rt. csúcsrémisztõje. Asszisztensével, a kicsi, gömbölyded és egyszemű Mike Wazowskival járja az emberek világát, hogy sikolyokat, s ezzel a világának energiát gyűjtsön. A két menõ rémisztõ hétköznapjai azonban szõröstül-bõröstül kifordulnak, amikor egy Boo nevű kislány a szörnyek világába téved.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vev.io
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

12
Anno amikor néztem nagyon tetszett.
10
Meg tudom érteni, ha gyerekeknek tetszik, de én nagyon untam a semmitmondása miatt. Pontosan olyan, mint az összes többi animációs tömegfilm. Bemutat egy érdekes világot, elsütnek pár poént, amin csak egy gyerek tud röhögni, látványos akció és hepiend. Ez a Toy Storyban még érdekes volt, az összes többi egy sorozatgyártott másolat. Ezt a kommentet kb 200 animációs filmez oda lehet írni. 6 pont.
9
a szörny akadémia is jó volt de ez az egyik kedvencem
8
Nagyon nagyon nagyon... jóóóó!!
7
Kedvenc <3 !!! 10/10 Jó volt... !!