Tomb Raider (2018)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A rettenthetetlen, független fiatal nő, Lara Croft kislány volt még, mikor édesapja, a különc kalandor nyomtalanul eltűnt. Most, 21 évesen, csak él bele a világba; East London nem túl bizalomgerjesztő utcáit rója biciklis futárként, miközben alig telik neki lakbérre, és alig ér oda időben a főiskolai előadásokra. Mindenáron a saját lábán kíván megállni, így nem hajlandó átvenni apja cégbirodalmának irányítását, ahogy az is szent meggyőződése, hogy Lord Croft még él. Hét év eltelte és a tényekkel való folytonos szembesítés dacára Lara elindul, hogy egyszer s mindenkorra megoldja az apja halálát övező rejtélyt. Hátrahagyva addigi életét, Lara apja utolsó ismert tartózkodási helyét veszi célba: egy mesebeli sírkamrát, ami egy legendás szigeten, valahol Japán mellett található. Küldetésével nagy fába vágja a fejszéjét; már a sziget megközelítése is veszedelmes kalandot ígér. A tét nagyobb nem is lehetne Lara számára, aki a kedvezőtlen esélyekre fittyet hányva, éles eszére és tántoríthatatlanságára támaszkodva feszegeti tűrőképessége határait, útban az ismeretlen felé.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vev.io
  TheVideo tárhely 
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidto.me
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

121
Nagyon tetszett!Kellemes csalódás volt!
120
EZ pedig nem csak Petikének szól hanem mindenkinek. AKKOR LÁTOGASSÁTOK AZ OLDALT AMIT REKLÁMOZ HA TETSZIK AZ AMIT ITT MŰVEL...
119
PETIKE !!! PONT AMIT TE CSINÁLSZ AZ TILOS. Azzal, hogy elmész megnézni az oldalt azzal már nem feleslegesen írogatott ide ez a görény. Remélem érted...
118
santeria99 olyan oldalt írj legyszives ami nem kéri a bank kártyám adatait.
117
Nagyon jó film volt, köszi a feltöltést!
115
Darth53 . Koszonom a hozzaszollasodat. Vegre valaki helyesirasi hibak nelkul. Magatol ertetodo lenne, de sajnos nem az, szegyen. Kosz.
114
Nos ez nem volt egy rossz film,SŐT! A film eleje (a felvezetés) elég unalmasra,vontatottra sikerült,de a film második fele számomra iszonyat szórakoztató volt. Ha gamer vagy és játszottál a 2013-as Tomb Raider-el akkor kötelező darab! Egyébként mindenkinek ajánlom egy jó kis kikapcsolódásra. 10/7
113
Sokat szemeztem vele, előítéletes voltam, és mikor oda értem, félve néztem meg.
DE
Kifejezetten tetszett. Pörgős, izgalmas, néhol megható (nem túlzottan csak kellően) volt és a látványvilág is tetszett.
Ami teljesen elnyerte a tetszésemet az a kegyetlen, hirtelen, és biztos halál ami nem volt belassítva és túljátszva.
Végre egy olyan akciófilm amit nem a végtelen hosszú, értelmetlen akciójelenetek sorozata tölt ki, hanem az izgalmas és fordulatos történet.
Várom a következő részt. 10/9
112
Jó volt ez és jó volt a csaj is. Mert az utolsó két játékban ilyesmi karakter a Lara Croft, éshátügye ez az alkotás a játék film adaptációja. A régi TR játékokhoz jó volt Angelina , de ehez az újjakhoz már nem.