Vadászat a Vörös Októberre (1990)

The Hunt for Red October

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A Vörös Október, a legújabb, szupertechnikával felszerelt szovjet atomtengeralattjáró az Egyesült Államok partjai felé tart. Az amerikai kormány attól fél, hogy akcióra készül. Egyedül Jack Ryan, a CIA szakértõje gondolja, hogy az atom-tengeralattjáró litván parancsnoka dezertálni akar. A valóság még cifrább: Ramius kapitány át akarja játszani a modern hadieszközt az amerikaiaknak, hogy a szovjetek ne kerüljenek egyoldalú fölénybe. Az USA hírszerzése támadásként értelmezi a gépóriás mozgását, s beindítja ellene hadigépezetét, miközben a szökést sejtõ oroszok is üldözõbe veszik a tengeralattjárót. A parancsnoknak minden leleményességét össze kell szednie, hogy kivághassa magát a kettõs szorításból...A Tom Clancy bestseller regénye nyomán készült csúcsmozi egy trilógia elsõ része, mely a Férfias játékok és a Végveszélyben című filmekkel folytatódik...

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

18
Carlo77 ! Cseppet se zavarjon hogy félig megtörtént eseményröl szól a film... Történelem, de még Német U-k is elérték New Yorkot (az egy dolog hogy nem támadtak), illetve hogy a Kubai rakéta-válság során milyen szerepet játszottak a tengeralatjárók. Alaszka partjainál Orosz megfigyelö-állomások is voltak... (Bocs, elkalandoztam...) A sztori megtörtént, csak az amcsik csapdának hitték, ezért visszafordult az orosz hajó. Ha szerinted hazaáruló az aki a békét akarja... Akkor mélyedj inkább el a bushidoban (már ha tudod mi az a képed alapján).
Szomorú ha ez jutott eszedbe. Javaslom az avatar kép cseréjét.
17
Annak idején az általános iskolában tanultuk. Oroszul is és magyarul is.
16
...az az ének az egykori Szovjetunió himnusza...
15
Nagyon jó film az egyik kedvenc jelenetem az orosz katonák éneke, az zseniálisan sikerült
14
Ez egy közepes film néhány hazaáruló jellemtelen emberről aki átadja a hazája hadi titkait az ellenségnek
13
A 90-es években gyakran ment a tv-ben,
mostanság annál ritkábban.
12
Örök klasszikusnak is nevezhető már.
11
Azt hiszem, most néztem meg nyolcadszorra... Ez önmagáért beszél. : ) 10