Vaiana (2016)

Moana

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Háromezer évvel ezelőtt a világ legjobb tengerészei keresztülhajóztak a Csendes-óceánon, és felfedezték Óceánia számos szigetét. Azonban ezután ezer évig nem utaztak ismét, és senki sem tudja, miért.
A Walt Disney Animation Studios legújabb animációs alkotása a Vaiana című film, amelynek főszereplője egy kalandvágyó tini, aki vakmerő küldetésre indul, hogy megmentse népét. Útja során Vaiana találkozik az egykoron hatalmas félistenként tisztelt Mauival, aki szárnyai alá veszi a lányt, hogy igazi felfedezőt faragjon belőle. Együtt vágnak neki a nyílt óceánnak, az út pedig nem szűkölködik az eseményekben. Hatalmas szörnyekkel és elképesztő veszélyekkel szállnak szembe, s közben Vaiana teljesíti ősei küldetését és felfedezi azt, amit a legjobban keresett: saját magát.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vev.io
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

103
Izgis, aranyos, néhol vicces volt, tetszett a betétdal is nagyon bejön
Bár azt nem értem a Moana-t miért kellett Vaiana-ra fordítani...
102
nem volt jó, unalmas volt ! 10/3
101
Vár rám a Tenger D
100
Ismét egy gyöngyszem.

Kezdem azt hinni hogy műfaj forradalom következik. Egyszerre mese, kaland, picit vígjáték és dráma.
Nem tudom hogy gondolkoznak most odafent az illetékesek a mozipiac szempontjából, de szerintem jó irány.
Az ilyen alkotásokra lehet mondani hogy (előre is elnézést a caps lockért, tudom nem túl ízlés de hatásos) CSALÁDI SZÓRAKOZÁS.
Ja igen! Szépen meg van alkotva a kis világ.

A feltöltés, csak úgy mint a film 10-es.

(Többször is nééős ha úgy van). Legalább karácsonykor nem azon kell gondolkodni, hogy a Reszkessetek betörők, vagy a télaput nézze család.

Béke!
99
Ajánlom a nézését.Jó volt újra látni.
98
Nagyon jó a látványvilág, a dalok, és a főhős végre egy nagy, erős férfi ( maoi), nem pedig egy takonyorrú hülyegyerek, akin lóg a gatya, mint a legtöbb mesében. A 4 gyerekem nagyon szereti, fiúk és lányok is.
97
egy nagyon jó kis mese!! csak ajánlani tudom!! egy negatívum van benne...nem elég romantikus! vagy hát szerintem! ha pontozni kell 9/10(<3)
96
Hiányolom a modern animációs mesékből azt a tartalmat, amitől egy felnőttet is érdekelhet, családi filmnek ez szerintem kevés. Egyébként gyönyörű és nagyon látványos, még tanulságos is lehet egy gyereknek, de engem nem igazán tudott lekötni se megnevettetni. 6,5 pont.
94
Töccik -------------------------------------- :+